Kojeistoasentaja, Wulff Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 13.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kojeistoasentaja

Etsimme reippaita kojeistoasentajia asiakkaallemme Kuopion alueelle. Kojeistoasentajana työtehtäviisi kuuluu pääasiassa sähkökaappien ja niihin tulevien komponenttien rakentaminen sekä asennus ohjeistuksien mukaisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää sähkökuvien- ja piirustusten lukutaitoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen ja mahdollisuuden kehittyä teollisessa sähkötuotteiden valmistuksessa. Palkkaus on teknologiateollisuuden TES mukainen.

Mikäli olet sorminäppärä sähköalan ammattilainen tai vastavalmistunut, joka haluaa kehittyä alalla, niin jätä hakemuksesi hakulinkin kautta!

Lisätietoja antaa:

Elina Heikkinen

+358 41 732 5820

elina.heikkinen@wulff.fi

Wulff Works Oy

Parempi maailma työntekijä kerrallaan!

Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kuudella paikkakunnalla Suomessa. Tutustu: wulffworks.fi . Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://wulffworks.likeit.fi/apply/2888039