Oppilaanohjaaja, Hiidenkiven peruskoulu, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Hiidenkiven ja Malmin peruskouluihin yhteistä oppilaanohjaajaa. Tehtävä tulee jakautumaan 50/50 koulujen kesken. Kummassakin koulussa meillä on kokoaikainen kollega avuksi yhteispohdintaan ja jakamaan tehtävän kuormaa.

Hiidenkiven peruskoulu on 20-vuotias kehittäjäkoulu, joka sijaitsee tunnelmallisen Tapanilan huvila-alueen kupeessa. Malmin peruskoulu on moninainen ja intensiivisessä sykkeessä toimiva yhtenäinen peruskoulu, jonka toiminnassa korostuu inhimillinen kohtaaminen ja monipuoliset opintotarjonnat.

Mikäli sinulta löytyy intoa ja osaamista oppilaan kasvun tukemiseen, saatat
hyvinkin olla etsimämme osaaja. Toivomme ohjaajalta hyviä ryhmänhallintataitoja, vastuullista otetta kasvatus- ja opetustyössä sekä tietoa erilaisten oppijoiden opettamisesta ja tukemisesta. Käytännönläheisyys, ihmiskeskeisyys, luovuus ja inhimillisyys ovat taitojasi, joita arvostamme.

Tule tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Kelpoisuusehto:
Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon.

Määräaikaiseen virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KASKO-01-491-24