Kokki, Pancho Villa, Hämeenlinna, Back In Business Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule meille kokiksi Hämeenlinnaan!

Tiimiimme kuuluu Sibeliuksenkadun ja Goodmanin Pancholaiset ja myös toukokuussa avattavan Bär Bar smoothie-voileipäbaarimme työntekijät. Työvuorot myös muissa Panchoissa on virkistävä mahdollisuus. Yhteistyötä tehdään koko Pancho-ketjun kanssa. Meidän yrittäjillä on kymmenen Pancho Villaa ja niiden lisäksi ketjussa on 34 muuta mahdollista työpaikkaa. Tuurauskeikkoihin kannustamme päivärahoilla.

Pancho Villa on kuuluisa erinomaisen maukkaasta ruoastaan. Meillä ei mennä purkista burgeriin, vaan ruokaa tehdään aidoista raaka-aineista ja alusta asti itse. Oletpa uusi alalla, oman kotikeittiösi Master Chef tai kokenut konkari, opetamme sinulle Panchon keittiön salat.

Pancho-Ketjun tutkimusten mukaan meillä on kivat työkaverit ja reilut pomot. Meillä töissä viihdytään, ollaan pidempääkin ja tehdään uraa esimieheksi tai vaikka yrittäjäksi asti.

Meille voit tulla omana itsenäsi, koska Pancholaisten ei tarvitse kangistua kaavoihin. Arvostamme moniosaamista ja olemme valmiita maksamaan siitä. Työvaatteetkin ovat aika Panchoo!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:erja.matikainen@panchovilla.fi