Kirjanpitäjä, Suomen Talouslaskenta Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 15.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme ammattitaitoiseen tiimiimme vahvistukseksi Savonlinnaan

TILINPÄÄTÖS- SEKÄ PALKANLASKENTATAITOISTA
KIRJANPITÄJÄÄ

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen

Tuleva roolisi tilinpäätös- sekä palkanlaskentataitoisena kirjanpitäjänä tulee muokkautumaan osaamisesi ja toiveidesi mukaisesti. Tehtävässäsi pääset esimerkiksi vastaamaan itsenäisesti asiakkaidesi kirjanpidosta aina tilinpäätöksiin asti, sekä tiettyjen asiakasyritystemme palkanlaskennasta. Asiakkaasi vaihtelevat kooltaan ja haastavuudeltaan, mikä lisää työsi monipuolisuutta. Pääset osaltasi vaikuttamaan, minkälaiseksi asiakaskuntasi muodostuu.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. merkonomi/ tradenomi) ja aiempaa kokemusta kirjanpitäjän tehtävistä, sekä tilitoimistossa työskentelystä. Käyttämiemme kirjanpito-ohjelmien (Fennoa, Netvisor, Fivaldi) käyttökokemus on eduksi, mutta ei pakollista. Taloushallinnon lisäksi asiakaspalvelu ja asiakkaidemme kanssa yhteistyön tekeminen ovat lähellä sydäntäsi.

Tarjoamme sinulle joustavat työajat, mahdollisuuden osittaiseen etätyöskentelyyn, loistavan kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden sekä dynaamisen ja tekemistä painottavan työkulttuurimme myötä. Pystymme tarjoamaan sinulle vastuuta, mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä, sekä henkilökohtaista kehittymistä.

Palkkaus vähintään taloushallintoalan TES tai sopimuksen mukaan.

Tavoitteenamme on saada uusi osaaja tiimiimme viimeistään 1.9.2024 mennessä. Mikäli koet olevasi meille oikea henkilö, lähetäthän meille CV:si ja vapaamuotoisen kuvauksen itsestäsi mahdollisimman pian. Teemme haastatteluita mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Jätä hakemuksesi viimeistään 15.08.2024 mennessä.

Työn kesto: vakituinen
Työaika: kokopäiväinen/mahdollisuus joustaa työajoissa
Työn alku: sopimuksen mukaan

www.talouslaskenta.com

VARKAUS - SAVONLINNA - KUOPIO PALVELEMME KOKO SUOMEN ALUEELLA
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:emma.kanniainen@talouslaskenta.com