Rakennuspeltiseppä, Hespel Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hespel Oy on Uudellamaalla toimiva rakennusliike. Erikoisalaamme ovat vahinkokartoitukset ja korjausrakentaminen. Tarjoamme myös rakennuspelti- ja kattotyöpalveluita. Toiminta-ajatuksemme on tarjota vahinkotöissä asiakkaillemme kaikki saman katon alta.

Haemme kasvavaan joukkoomme rakennuspeltiseppää. Voit olla rautainen ammattilainen tai oppimaan innostunut aloittava peltiseppä. Tulet toimimaan yrityksessämme pienessä työryhmässä, joka toimii oma-aloitteisesti ja itsenäisesti sekä suunnittelee pääosin itse työviikkonsa aikataulua. Peltityöt meillä painottuvat pieniin korjaustöihin ja vuotojen paikkauksiin sekä kyseisten töiden suunnitteluun. "Koiran ilmalla" meillä on myös sisätöitä tarjolla, toki akuutit vuodot hoidetaan.

Edellytämme sinulla olevan työkokemusta tai koulutus alan tehtävistä. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne ja innostus peltitöiden tekemiseen. Arvostamme B-luokan ajokorttia ja hyvää suomen kielen suullista osaamista. Katsomme eduksi muun kokemuksen rakennusalalta ja vuotojen etsimisestä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä mukavan ja rennon työyhteisön tuen. Jos olet hakemamme henkilö, ole pikaisesti yhteydessä! Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hespel.fi/meille-toihin