Henkilökohtainen avustaja, 15-30h/kk, Turku, Lounais-Suomen Lihastautiyhdistys ry, ruotsiksi Sydvästra Fi
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Palkkaus: 11,76€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haetaan naispuolista, mieluiten 30-40 vuotiasta, yleisesti ahkeraa, joustavaa ja hyvät voimavarat omaavaa avustajaa. Kiinnostus tai aiempi kokemus nuoren ja monisairaan avustajana toimimisesta on eduksi, mutta ei vaatimus, samoin kokemus / koulutus terveydenhuoltoalalta.

Olen 35-vuotias monisairas nainen. Ammattini on matkailupalveluiden tuottaja, mutta olen työkyvyttömyyseläkkeellä toistaiseksi. Luonteeni kuvautuu vahvana, usein iloisena ja omissa rajoissani aktiivisena. Rakastan käsitöitä ja matkailua. Olen päivittäin tekemisissä koiran kanssa, joka välillä myös kylässä (työ ei sovi koira-allergiselle).

Haen avustajaa avuksi ja tueksi arjen suunnitteluun sekä toteuttamiseen, jotta selviydyn kodin askareista, eri hakemusten teosta ja asioiden hoitamisesta niin kotona kuin kodin ulkopuolella. Lisäksi tarvitsen apua vaihtelevasti henkilökohtaisissa toiminnoissa sekä harrastamisessa. Työaika ajoittuu pääsääntöisesti arkeen, klo 12-18 välille ja työvuoroja keskimäärin 1-2 / viikko ja kestoltaan 3-6h / krt. Työpaikkana on usein miten kotini Kastussa, välillä asioilla käyntejä ja uimassa yms. Asun hyvin saavutettavissa, bussien 13 ja 18 reitillä, pysäkeille alle 150m matkaa.

Alueen yleispalkka 11,76€/h, työsuhteessa noudatetaan työlainsäädäntöä.

Lounais-Suomen Avustajakeskus / LSLY ry (www.avustajakeskus.fi) välittää henkilökohtaisia avustajia vammaisille työnantajille. Avustajan valinnasta päättää työnantaja itse.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jenny.aijala@avustajakeskus.fi