Turvatekniikan sähköasentaja, Worker Akatemia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ovatko järjestelmät ja erityisesti turvatekniikka turvataitolajisi? Haluaisitko mukaan rakentamaan kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa Suomen isoimmassa talotekniikkayrityksessä? Jos kolahti, niin jatka lukemista. ARE on suomalainen perheyritys, jolla on yli sadan vuoden kokemus talotekniikasta. Tarjoamme ratkaisuja ja palveluita kiinteistön koko elinkaarelle uudiskohteiden talotekniikkaurakoinnista, ylläpitoon ja huoltoon, huollosta modernisointiin ja korjausrakentamiseen. Tahdomme olla talotekniikan suunnannäyttäjä ja siksi kehitämme toimintaamme jatkuvasti.

Etsimme ARE Oy:lle talotekniikkaurakointiin kokenutta paloilmoitin-, savunpoisto- ja turvavalojärjestelmien asiantuntijaa Poriin vastaamaan itsenäisesti asennus-, huolto-, ohjelmointi- ja käyttöönottotehtävistä. Työsuhde on kokoaikainen ja se solmitaan suoraan ARE Oy:n kanssa.

Turva-alan järjestelmäasiantuntijana työsi painottuu paloilmoitin-, savunpoisto- ja turvavalojärjestelmiin. Teet laitteiden asennuksia ja ohjelmointitöitä asiakaskohteissamme. Työaikasi sijoittuu arkisin kello 7 - 16 välille. Projektiliiketoiminnassaan ARE toteuttaa sekä teollisuuteen, että uudis- ja korjausrakentamisenkohteisiin älykästä talotekniikkaa, jolla varmistetaan asiakkaille energiatehokkaat tilat ja tilojen loppukäyttäjille miellyttävät sisäolosuhteet, kustannustehokkaasti toteutettuina.

Odotamme sinulta:

sähkö-, automaatio- tai verkkoasentajan tutkintoa tai vastaavaa osaamista sekä muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä.
      nuhteetonta taustaa, asiakaskohteiden luonteiden takia.
      kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnittelua, organisointia ja hallintaa.
      asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.
      voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja B-ajokorttia.
      eduksi katsomme paloilmoitinohjelmointiosaamisen mm. Schneider- ja Hedengren-järjestelmissä ja osaamisen tietoliikenneverkko- ja IP-teknologiasta.

Tähän tehtävään tarjoamme motivoivan tuntipalkan, joka määritellään tarkemmin osaamisesi mukaan. Tarjolla on myös virike- ja hierontaetu, laaja työterveyshuolto, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä henkilöstöetuohjelma, johon sisältyy ostoetuja ja alennuksia. Sinulla on mahdollisuus lisäkouluttautumiseen, kuten oppisopimus- ja verkkokurssivaihtoehtoja sekä omaehtoisen opiskelun tuki. ARE tarjoaa sinulle mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti tai jopa löytää uusia urapolkuja.

Kiinnostuitko?

Jätä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV 12.5.2024 mennessä. Huomioimme vain järjestelmämme kautta tulleet hakemukset. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Workerin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointiasiantuntija Annika Kotaniemi numerosta 050 355 3755 tai annika.kotaniemi@worker.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://worker.likeit.fi/apply/61817216