Sairaanhoitaja, Ryhmäkoti Naskali, Ulvila, Satakunnan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen Satakunnan hyvinvointialueen Vammaispalvelujen asumispalveluihin.

Naskali on 15 asukkaan koti ja lisäksi meillä on kaksi tukiasukasta, joiden kotiin tehdään päivittäin tukikäynti. Naskali on suunniteltu kodiksi henkilöille, jotka tarvitsevat erittäin vahvaa päivittäistä apua ja tukea arjen sujumiseen.

Etsimme moniammatilliseen työryhmäämme oma-aloitteista, innovatiivista ja kehitysmyönteistä sairaanhoitajaa. Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu toimia moniammatillisessa työryhmässä, osana asiakkaan kokonaisvaltaista hoitoa ja huolenpitoa, huolehtia sairaanhoidollisesta kokonaisuudesta osana asumispalvelua. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen viikonloppuja.

Sairaanhoitajan työnkuva vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tiimi- ja verkostotyön taitoja. Tehtävä sisältää sairaanhoitajan tehtävät asumisyksikössä. Edellytämme hakijalta kokemusta kehitysvammahuollosta, kykyä itsenäiseen ja joustavaan työskentelyyn sekä halua olla mukana kehittämässä asumisyksikön toimintaa.

Tarjoamme sinulle liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Porissa, Raumalla, Harjavallassa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus.

Eduksi katsomme työkokemuksen kehitysvammahuollosta, hoidollisesta työstä tai psykiatrisesta hoitotyöstä sekä Lifecare-tietojärjestelmän hallinnan.

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen ja palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan. Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuaikana.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.sata.fi/rekry. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/SAT-03-83-24/fi_FI