Ohjaaja, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei lähihoitaja! Onko kehitysvammaisten hyvinvoinnin tukeminen lähellä sydäntäsi?

Haemme nyt Koti Koppeloon ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Koti Koppelo on helmikuussa 2022 avautunut lämminhenkinen koti 19 keskivaikeasti ja vaikeasti kehitysvammaisille henkilölle. Viihtyisä yksikkömme sijaitsee Keravalla kauniissa ja rauhallisessa miljöössä kuitenkin aivan kivenheiton päässä Keravan juna-asemalta. Hyvien liikenneyhteyksien lisäksi Koppelon uudet, saneeratut tilat ovat modernit ja esteettömät tehden asukkaiden liikkumisesta sekä henkilökunnan työn tekemisestä sujuvaa!

Työpäiväsi ohjaajana meillä

Ohjaajana pääset tekemään hoitotyön lisäksi monipuolista ohjaustyötä. Avustat ja ohjaat asukkaita heidän päivittäisissä tarpeissaan sekä luot mahdollisuuksia merkityksellisen arjen kokemiseen ja varmistat osaltasi arjen sujuvuuden. Työpäivän aikana pääset myös oleilemaan ja ulkoilemaan asukkaiden kanssa sekä auttamaan muissa arjen asioinneissa. Koti Koppelossa teet tiivistä yhteistyötä tiimisi, asukkaan omaisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen vammaistyöstä ja vammaistyöhön suuntautumisen. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa.

Tehtävä on vakituinen ja työ on 2-vuorotyötä. Työsuhde alkaa 1.6.2024 tai sopimuksen mukaan! Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

- Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen. Työntekijänämme sinulla on mahdollisuus suorittaa vammaisalan ammattitutkinnon, ja panostamme jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen tarjoamalla lisäkoulutuksia mm. nepsy- ja autismikirjon saralla.

- Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -liikuntapalvelulla, työsuhdepyöräedulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

Jätä hakemuksesi 15.5. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä; yksikönpäällikkö Sinikka Merkkiniemi, puh. 050 470 2081 tai sinikka.merkkiniemi@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut!

#haehelposti

Tutustu Koti Koppelon toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/4082142-ohjaaja-koti-koppelo