Kokki, Salonsaaren Lomakylä ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 24.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kahta buffet-kokkia kesäksi 2024 Lomakylään

Salonsaaren Lomakylällä on pitkät perinteet. Lomakylän omistaa yleishyödyllinen yhdistys Salonsaaren Lomakylä ry, joka on perustettu jo vuonna 1973. Vuosien varrella Lomakylää on laajennettu ja nykyisin se muodostuu päärakennuksesta, kolmesta rivitalosta, seitsemästä mökistä ja rantasaunasta.
Kesällä valtaosa asiakkaistamme viettää tuettua lomaa. Tuetut lomat ovat STEA:n (Sosiaali- ja terveysalan avustuskeskus) tukema ja yhdistysvoimin toteutettu palvelu, jolla tuetaan kaikkien suomalaisten mahdollisuutta virkistävään lomanviettoon. Tuettuun lomaan kuuluu aina majoitus, ruokailut ja ohjattu lomaohjelma. Ryhmä vaihtuu joka viikko.
Ravintola tarjoilee hyvinvointilomalaisille sekä matkailijoille buffet-aamiaista, lounasta ja päivällistä. Haemme joustavaa henkilöä, jolla on kokemusta buffetin pyörittämisestä.
Haluat tehdä maukasta ruokaa hyvistä raaka-aineista ja sinulla on siihen tietotaitoa. Hermosi kestävät hyvin myös kiireessä, olet joustava ja yhteistyökykyinen.
Sinulla tulee olla hygieniapassi ja kokemusta työskentelystä hygieniasäännösten mukaisesti.
Työ alkaa toukokuussa 23.5 ja päättyy elokuussa 10.8. Työn alkamista edeltävältä viikolta varataan yksi työpäivä keittiön esivalmistelujen tekoon. Vuoroviikoin ma ja la voi olla vapaa.
Salonsaaressa saa mahdollisuuden toteuttaa itseään ja nauttia kauniista Päijänteen rantamaisemista. Lisänä mukavat työkaverit.
Mikäli sinulle heräsi tunne, että olet etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi CV:n kera pikaisesti sähköpostilla (info@salonsaari.fi), sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyämme.
Työkokemus: 1-5 vuotta.
KesPro extranetin hallinta/tilaukset.
Palkkaus TES tai sopimuksen mukaan.
Ruoka- ja majoitusetu.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:info@salonsaari.fi