Luokanopettaja, Oulunkylän ala-asteen koulu, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kahta luokanopettajaa Oulunkylän ala-asteen kouluun määräaikaiseen virkasuhteeseen.

Oulunkylän ala-asteen koulu on noin 800 oppilaan koulu, joka sijaitsee kahdessa toimipisteessä. Koulussamme on neljä lähipalvelun erityisluokkaa, musiikkiluokkia ja kielikylpyluokkia. Koulu sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja tarjoaa hyvät mahdollisuudet liikuntaan sekä ulkona oppimiseen.

Kohtelemme kollegoita ja oppilaita arvostaen. Pidämme tärkeänä positiivista pedagogiikkaa, yhteistyötä ja yhteisopettajuutta. Lisäksi arvostamme joustavaa asennetta, oppilaan kohtaamisen taitoja sekä positiivista otetta ja näyttöjä yhteistyön onnistumisesta. Tarjoammekin innokkaan ja ammattitaitoisen työkaveriverkoston sekä kannustavan ja tukevan yhteistyötiimin työn tueksi. Meillä työkaverit ovat aina valmiita auttamaan!

Helsingin kaupungilla palkitsemme hyvin tehdystä työstä esimerkiksi kertapalkkioilla. Meillä on myös monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen! Tarjoamme myös suuren työnantajan kattavat henkilöstöedut.

Kelpoisuusehto:
Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon.

Määräaikaiseen virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Luemme eduksi kokemuksen yhteisopettajuuden eri muodoista ja/tai näyttöjä vahvasta luokkatasoyhteistyöstä. Lisäksi eduksi luetaan kyky opettaa käsityötä (kovat ja pehmeät materiaalit).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KASKO-01-494-24