Vastaanottovirkailija, hotelli, Huoltoliitto ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
ASIAKASPALVELUTYÖTEKIJÄ/VASTAANOTTOVIRKAILIJA!

Etsimme Kunnon Väen vahvistukseksi yhtä asiakaspalvelun ammattilaista osa-aikaiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen kesäsesonkiin Kylpylähotelli Kunnonpaikan aulapalveluihin. Työn kesto 31.8.2024 saakka. Työ on kolmivuorotyötä eli olethan valmis työskentelemään vaihtelevissa työvuoroissa ma-su välillä, myös yövuorossa. Työaika väh. 60 h / 3 viikkoa, mutta työtä voi olla myös ajoittain enemmän tarjolla, joten arvostamme mahdollisuutta tehdä enemmän tunteja.

Työ sisältää monipuolista asiakaspalvelua hotellin vastaanotossa: check-in/out toimet, huonevaraukset, kylpylä- ja kuntosaliasiakkaiden asiakaspalvelu, lipunmyynti, sekä monenlaiset taustatoimet; kioskituotteiden myynti sekä laaja-alainen asiakaspalvelu.

Mitä odotamme sinulta?

-Asiakaspalveluhenkisyyttä ja halua luoda asiakkaalle aina paras mahdollinen palvelukokemus. Hymysi ei hyydy haastavissakaan tilanteissa.
-Lankojen pitämistä käsissä ja järjestelmällistä, hermostumatonta työotetta. Asiakasmäärissä on huippukohtia ennalta tiedettyinä aikoina.
-Tiimityöskentelytaitoja, mutta myös kykyä työskennellä yksin vuorossa
-Ongelmanratkaisutaitoja, paineensietokykyä sekä oma-aloitteista päätöksentekokykyä
-Halua ja mahdollisuuksia työskennellä kolmivuorotyössä. Hotelli on auki 24/7 vuoden jokaisena päivänä
-Hotellinx Cloud tai DL Software osaaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on, että omaat erinomaiset tietotekniset taidot ja tulet tutuksi järjestelmien kanssa nopeasti.
-Arvostamme työkokemusta asiakaspalvelusta hotellissa tai muussa monipuolisessa toimintaympäristössä
-Hyvä suomen ja englannin kielen taito on välttämätön. Laajempi kielitaito katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

-Mukavan, rennon ja avoimen työilmapiirin, mainiot työkaverit
-Hyvät työsuhde-edut
-Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa ei käy aika pitkäksi. Kunnonpaikassa Sinulla on mahdollisuus kehittyä sekä saada monipuolista matkailun ammattikokemusta.
-Palkkaus ja työehdot MaRa -tes mukaisesti
 Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työtehtäviin perehtyminen voidaan aloittaa sovitusti toukokuun alkupuolella.

Lisätietoja työpaikasta sähköpostitse, puhelimella (myös tekstiviestit /tai WhatsApp ) henna.jaaskelainen@kunnonpaikka.com / 044 965 1168
Otamme mielellämme vastaan hakemuksesi videotervehdyksenä esimerkiksi WhatsAppilla 044 965 1168. Voit myös lähettää hakemuksesi sekä CV:n perinteisempään tapaan sähköpostilla henna.jaaskelainen@kunnonpaikka.com
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:henna.jaaskelainen@kunnonpaikka.com