Palveluneuvoja, Aava Kamppi, Lääkärikeskus Aava Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme uudeksi tiimikaveriksemme Sinua

Palveluneuvoja

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön aivan Kampin kauppakeskuksen kyljessä, monipuolisen työnkuvan, ammatillisen tuen sekä kivoja henkilöstöetuja, kuten erinomaiset edut Pyhän ja Rukan laskettelukeskuksissa hissilippu- ja majoitusalennusten muodossa. Olemme matkalla kohti itseohjautuvampaa organisaatiota, minkä myötä pääset vaikuttamaan esimerkiksi omiin työskentelytapoihin ja yksikön toimintatapoihin.

Palveluneuvoja on usein ensimmäinen kontakti, jonka asiakas kohtaa meille tullessaan. Toivomme, että nautit ihmisten kohtaamisesta, sinulta irtoaa hymy kiireenkin keskellä ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Hyvä organisointikyky, kyky työskennellä myös paineen alla sekä riittävä tietotekninen osaaminen auttavat sinua onnistumaan tehtävässä. Olet asiakaspalvelun ammattilainen ja omalta osaltasi vastaamassa siitä, että jokainen meille tuleva asiakas, aikuinen tai lapsi, kokee tulevansa kohdatuksi henkilökohtaisesti.

Työtehtäväsi sisältävät muun muass:

- asiakaspalvelua, aikojen varaamista, neuvontaa ja ohjausta

- kassapalvelua, postitusta

- olet omalta osaltasi vastuussa lääkärien päivittäisen arjen toimintojen sujuvuudesta

Hienoa, jos sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen osaaminen on tehtävässä välttämätön, muusta kielitaidosta on etua. Koulutuksesi voi olla myös kaupallinen, sillä hoitoalan koulutus ei ole tehtävässä välttämätön.

Tehtävä on kokopäiväinen kaksivuorotyö (myös viikonloppuja) ja määräaikainen, jonka arvioitu kesto on tässä vaiheessa 31.12.2024 asti. Toivomme sinun pääsevän mukaan tiimiimme toukokuussa.

Mikäli haluat kuulla tiimistä tai tehtävästä lisää, soita Heli Löflundille puh. 0503451075 arkisin klo 9-16 välillä tai laita sähköpostia heli.loflund@aava.fi

Toivottavasti kuulemme sinusta mahdollisimman pian. Alamme käymään hakemuksia läpi ja kutsumaan haastatteluun jo hakuaikana. Uuden kollegan tavatessamme saatamme tehdä valintapäätöksen jo ennen hakuajan päättymistä.

Tervetuloa meille!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/palveluneuvoja-aava-kamppi/8RbEw5