Töihin Euroopan ainoaan moottorikelkkatehtaaseen?, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 16.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan valmistamaan innovatiivisia vapaa-ajan tuotteita ja ainutlaatuisia elämyksiä asiakkaillemme!

Haemme BRP Finlandin tehtaalle Rovaniemelle työntekijöitä tuotannon kokoonpanotöihin ja rungonvalmistukseen tuotantokaudelle 2024. Työt sijoittuvat ajalle 16.5.2024 - tammikuu 2025, heinäkuussa pidetään ansaittu muutaman viikon kesätauko. Työ on satunnaista, jota tehdään tarpeen mukaan (työtunteja 0-40h/vko), välillä mahdollisesti pidempiäkin pätkiä kerrallaan. Kokoonpanotyö on säännöllistä yhdessä vuorossa tehtävää päivätyötä.

BRP on maailmanluokan työnantaja, jolla on tuotantolaitoksia kolmella mantereella ja jonka jakeluverkosto ulottuu yli 100 maahan. Valmistamme Rovaniemen tehtaalla Lynxin ja Ski-Doon moottorikelkkoja sekä Can-Am 6x6 mönkijöitä sekä näiden lisävarusteita ja varaosia. BRP Finland työllistää Rovaniemellä melkein 500 henkilöä.

Haemme:
 Kokoonpanotyöntekijöitä
 Varastotyöntekijöitä

Toisen asteen soveltuva tekninen koulutus tai logistiikkapuolen koulutus, konepaja- tai kokoonpano- tai varastotyökokemus katsotaan eduksi, kuitenkaan se ei ole pakollinen. Perehdytämme sinut tehtäviin. Haemme juuri sinua, jolla on asenne kohdallaan, etkä pelkää tarttua hommiin. Sinulta löytyy työmotivaatiota ja jos olet ollut laitteidemme kanssa tekemisissä tai harrastellut muita teknisiä laitteita, niin vielä parempi!

Tarjoamme sinulle työn hyvässä porukassa ja modernissa tuotantoympäristössä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Arvostamme reipasta työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1339280