Työpäällikkö korjausrakentamiseen, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vakavarainen ja arvostettu asiakkaamme etsii korjausrakentamisen työpäällikköä pääkaupunkiseudulle. Asiakkaamme on laajentamassa liiketoimintaansa korjauspuolelle joten tulet olemaan tärkeässä roolissa.

Työpäällikkönä johdat työmaatoimintaa kustannustietoisesti sekä laadullisten tavoitteiden mukaisesti. Tulet vastaamaan myös työmaanaikaisesta suunnittelunohjauksesta, työmaaprosessien toimivuudesta sekä prosessien tarpeenmukaisesta kehittämisestä.

Näiden tehtävien lisäksi toimit esihenkilönä työnjohtajille sekä huolehdit tarvittavien aikataulujen laadinnasta ja seurannasta. Hankinta- ja laskentatiimi hoitaa laskennan ja suuren osan työmaan hankinnoista, mutta osallistut näihin toimintoihin tarpeen niin vaatiessa.

Toivomme, että:

Olet toiminut vastaavana työnjohtajana yli viisi vuotta ja haluat edetä urallasi
      Voit olla myös kokenut konkari työpäällikon tehtävissä, mutta janoat uusia haasteita tai projekteja
      Olet mahdollisesti toiminut rakennuttajan edustajana projektipäällikön tehtävissä

Edellytämme:

Rakennusmestarin tai -insinöörin koulutustausta sekä runsaasti työkokemusta työmaalta
      Ihmisläheistä johtamistaitoa ja kykyä sitouttaa työmaahenkilöstö uudistuksiin
      Reiluutta ja avoimuutta sekä halua löytää ratkaisuja yhdessä tiimin kanssa

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen prorekrytointi@henkilostomestarit.fi otsikolla Työpäällikkö. Huomioithan, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

Käy myös katsomassa työntekijävideomme suorarekrytoinnista https://youtu.be/7OEcTxcQSTI

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi https://www.henkilostomestarit.fi/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://mestarit.likeit.fi/apply/5759379