Kohdevastaava elintarviketeollisuuteen, Worker Henkilöstö- ja kehittämispalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme KOHDEVASTAAVAA elintarviketeollisuuden siivoustöihin Kankaanpäähän.

Haemme asiakasyrityksellemme Kankaanpäähän elintarvikehygieniaa osaavaa henkilöä toimimaan suorittavana esimiehenä. Työtehtävänäsi on toimia tiiminvetäjänä kohteessa, jossa suoritetaan elintarviketeollisuudessa käytettävien tuotantolinjojen ja -koneiden matalapainepesua. Vastaat työssäsi tiimisi työjärjestelyn suunnitelusta ja kustannustehokkaasta toteutuksesta sekä ohjaat ja osallistut käytännön työn suorittamiseen kohteessa.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 15-02 välisenä aikana, mutta satunnaiset viikonloppuvuorot ovat myös mahdollisia. Työsuhde on vakituinen ja aloitus heti tai sopimuksen mukaan. Palkkaus Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävään perehdytetään ja saat käyttöösi modernit ja asianmukaiset työvarusteet. Lisäksi tarjoamme hyvät ura- ja koulutusmahdollisuudet.

Hakijalta toivomme luotettavuutta, joustavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, omatoimisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Luemme eduksi aikaisemman kokemuksen prosessipuhdistuksesta sekä puhtaanapidon ja teollisuuden parista.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin hae paikkaa nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja työpaikasta antaa: Lauri Lehtinen 0504796899

MIKSI TÖIHIN WORKERILLE?

Worker on kotimainen henkilöstöpalvelualan konkari, joka yhdistää työnhakijat ja työpaikat tehokkaasti. Workerin kautta löydät työ- ja koulutusmahdollisuuksia nopeasti ja vaivattomasti. Me etsimme jatkuvasti uusia osaajia ympäri Suomea!

Reiluus on meille sääntö, ei poikkeus. Arvostamme aidosti työntekijöitämme ja maksamme TESin mukaista tai sitä parempaa palkkaa, joka tulee aina ajallaan.

Aiomme tulevaisuudessakin olla luotettava työnantaja yli tuhannelle työntekijällemme ja toimimme rekrytoijana ja työsuhteessa työnantajana aina arvojemme mukaan - joustavasti, luotettavasti ja oikeudenmukaisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://worker.likeit.fi/apply/58950078