Palveluohjaaja, Helsingin Siivous-10 Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toimintamme kasvaessa etsimme lisävahvistukseksi kokenutta siivousalan ammattilaista.

Yritysesittely

Siivous10 tarjoaa Etelä-Suomen alueella siivous- ja puhtaanapito sekä näiden oheispalveluja kotitalouksien, rakennustyömaiden ja erilaisten toimitilojen tarpeisiin. Yrityksemme on perustettu vuonna 2008 ja olemme yksityisessä omistuksessa oleva, AA-luottoluokituksen omistama luotettava kotimainen toimija.

Asiakaslupauksemme on tarjota ystävällistä ja laadukasta palvelua.

Tehtäväkuvaus

Etsimme kokoaikaista palveluohjaajaa pääkaupunkiseudulle. Päätehtävinäsi on avustaa palvelupäällikköämme arjen tehtävissä ja toimia hänen "oikeana kätenä". Tehtäviisi kuuluu muun muassa työtilausten vastaanottaminen, siivoustyöntekijöiden koordinointi, työnjohdon avustavat tehtävät sekä juoksevien asioiden hoitaminen, kuten siivoustarvikkeiden vienti kohteisiimme.

Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee olla oma-aloitteinen. Osaat käyttää tietokonetta, mutta osaat myös tehdä töitä käsilläsi. Osaat tukea ja neuvoa työntekijöitämme ja tarvittaessa perehdyttää heitä uusiin tehtäviin. Ystävällisyys ja laadukkaasti hoidettu työ ovat osa sinua. Olet myös tekemisissä asiakkaidemme kanssa, joten osaat kommunikoida ihmisten kanssa sujuvasti. Tehtävien sujuva hoitaminen edellyttää liikkumista Uudellamaalla sijaitsevien kohteidemme välillä, joten etsimme tehtävään ajokortillista henkilöä. Lisäksi työntekijämme edustavat montaa eri kansalaisuutta, joten kommunikoithan sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi henkilölle, jolla on jo jonkin verran kokemusta siivousalalta, mutta haluaa nyt ottaa seuraavan askeleen urallaan.

Pätevyydet

- Vahvat organisointitaidot

- Hyvät kommunikointikyvyt

- Ystävällinen, mutta jämäkkä asenne

- Kyky suoriutua erilaisista tehtävistä yhtä aikaa ja työskennellä tehokkaasti

- Kyky ratkoa ongelmia nopeasti

- Kokemusta palveluohjaajan tehtävistä tai vastaavista tehtävistä

- Kokemusta puhtaanapitoalalta

- Sujuva suomen ja englannin kielen taito

- Halu kehittyä uralla

- Tarvittava fyysinen kunto suoriutua tarvittaessa raskaammista tehtävistä

Helsingin Siivous-10 Oy tarjoaa Etelä-Suomen alueella siivous- ja puhtaanapito sekä näiden oheispalveluja kotitalouksien, rakennustyömaiden, logistiikan ja toimitilojen tarpeisiin. Yrityksemme on perustettu vuonna 2008 ja olemme osa kotimaista Pylon-konsernia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://pylon.teamtailor.com/jobs/4049052-palveluohjaaja