Sairaanhoitaja Rinnekodit Mineaan, Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme tiimiimme sairaanhoitajaa vakituiseen tehtävään:

Tervetuloa Mineaan!

Pienryhmäkoti Minea tarjoaa ympärivuorokautista asumista kehitysvammaisille ja autismikirjon lapsille ja nuorille. Minea on 13-paikkainen yksikkö, joka on jakautunut kahteen taloon. A-talossa asuvat yli 10-vuotiaat ja C-talossa alle 10-vuotiaat, joista osa on taaperoikäisiä. Meillä eletään mahdollisimman tavallista arkea. Lapset ja nuoret käyvät koulua, ja pienimmät päiväkotia. Kaikki osallistuvat kodin askareisiin, kukin omien kykyjensä mukaisesti. Kannustamme jokaista lasta ja nuorta omatoimisuuteen sekä tekemään valintoja. Henkilökuntamme on sitoutunut varmistamaan lapsen hyvän hoidon ja kasvatuksen sekä lapsen ikään ja kehitystasoon nähden tarpeellisen valvonnan ja huolenpidon. Kunnioitamme heidän osallisuuttaan ja itsemääräämisoikeutta.

Minea sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden äärellä Vantaan Myyrmäessä. Voit hurauttaa meille kätevästi bussilla tai junalla. Yksikön pihalla on muutamia parkkipaikkoja.

Tuemme perhettä ja lasten kasvua suunnitelmallisesti ja ammatillisesti. Tukea tarvitseva lapsi ja nuori on aina keskiössä ja palvelut suunnitellaan hänelle yksilöllisesti. Työskentelemme perhekeskeisesti, mikä tukee myös vanhempien osallisuutta ja jaksamista.

Mitä tehtävä sisältää

Sairaanhoitajana toimit moniammatillisessa tiimissä oman alasi asiantuntijana. Olet luotettava, tärkeä aikuinen, johon voi tukeutua.

Tehtäviisi kuuluvat ohjaustyön lisäksi lääkehoidon toteuttaminen ja lääkehoitoon liittyvän tiedon jakaminen yksikössä. Pidät yksikön lääkehoitosuunnitelman ajan tasalla ja perehdytät uudet työntekijät yksikön lääkehoidon käytänteisiin. Tuet ja ylläpidät asukkaidemme toimintakykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, osallistut hoito- ja ohjaustyöhön ja huolehdit raportoinnista. Arvostamme palvelujärjestelmän tuntemusta ja verkostotyön osaamista.

Sinua odottaa moniammatillinen tiimi

Työskentelet yhdessä työyhteisöömme kuuluvien lähihoitajien, erityisohjaajien, vastaavan ohjaajan ja esihenkilönäsi toimivan palveluyksikön johtajan kanssa.

Hyödynnämme monipuolista osaamista ja yksilöllisiä vahvuuksia - kannustamme toisiamme kehittymään niin omilla oppimispoluillamme kuin tiiminäkin!

Meille on tärkeää, että viihdyt kanssamme ja tunnet olosi turvalliseksi. Käytössämme on turvallisemman tilan periaatteet, joita yhdessä noudattamalla varmistamme jokaiselle arvostavan ja viihtyisän työyhteisön.

Mineassa on tekemisen meininki, jossa lapset ja nuoret ovat keskiössä. Hae mukaan kehittämään kanssamme Mineaa, jossa näkyy välittäminen, osaaminen ja ammattitaito!

Haluamme, että pääset loistamaan työssäsi! Odotamme sinulta:

- sairaanhoitajan amk-tutkintoa ja Valvira-rekisteröintiä

- TAI sairaanhoitajatutkinnon loppuvaiheen opintoja

- valmiutta kolmivuorotyöhön (meillä on mahdollisuus sopia työajoista)

- kykyä toimia tehtävässä rauhallisena ja turvallisena aikuisena

Hyvinvointisi tueksi tarjoamme:

- kulttuuri- ja liikuntaedun Smartum Plus

- työterveyshuollon, joka sisältää mielen hyvinvointia tukevia palveluita

- vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa kaikkialla maailmassa ilman korvausrajaa

- oman perehdyttäjän ja sinulle suunnitellun vieraanvaraisen perehdytyksen

- mahdollisuuden hyödyntää tehtävässä omia vahvuuksiasi

- monipuolisia koulutuksia, urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia

- mahdollisuuden työsuhdepyörään

- mahdollisuuden hakea kauttamme asuntoa pk-seudulta - kysy esim. asunnoistamme Helsingin Kivihaassa, josta on yhteydet moneen suuntaan

- apua oman talouden hallintaan

Oletko sinä tuleva työkaverimme?

Jätä yhteystietosi helposti ja nopeasti! Toimi pian, sillä voimme tehdä palkkauspäätöksen jo ennen hakuajan päättymistä 12.5.2024. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Meillä voit vaikuttaa työaikaasi; kuuntelemme toiveitasi, jonka lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia myös osa-aikaisiin työsuhteisiin!

Palkkauksemme pohjautuu yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimukseen. Palkkaluokkasi sairaanhoitajan tehtävässä on G25 (2796,74-3073,84 alan työkokemuksesta riippuen + työehtosopimuksen mukaiset vuorolisät).

Lisäksi yksikössämme työskenteleville maksetaan haastavan kehitysvammatyön yksikkökohtaista lisää 150 e/kk.

Rinnekodit on savuton ja päihteetön työpaikka, jossa työhöntulotarkastus sisältää tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan tarkastuksen. Pyydämme tehtävään valitulta lain 504/2002 mukaisen rikosrekisteriotteen nähtäväksi.

Lue meistä lisää nettisivuiltamme: Rinnekodit Minea (https://www.rinnekodit.fi/toimipisteet/pienryhmakoti-rinnekodit-minea/)

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota rohkeasti yhteyttä:

Palveluyksikön johtaja Petra Sainio

Arkisin puh. 050 3034154

tai sähköpostitse petra.sainio@rinnekodit.fi

Rinnekodit Oy on Diakonissalaitoksen omistama yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa vaikuttavia sote-palveluja ikääntyneille, kehitysvammaisille, eri tavoin vammautuneille, riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille, lapsille ja nuorille sekä muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille. Toiminnasta syntyvä tuotto käytetään kaikkein haavoittuvammassa asemassa olevien hyväksi. Meillä työskentelee valtakunnallisesti 2900 sote-alan ammattilaista yli 150 toimipisteessä.

#sydänmukana #elämänpoluilla
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekrytointi.hdl.fi/jobs/3874633-sairaanhoitaja-rinnekodit-mineaan