PROJEKTI-INSINÖÖRI, WasaTalent Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vuonna 2005 perustettu LC Partners Oy on erikoistunut teollisuusputkistoihin, teräsrakenteisiin, laiteasennuksiin ja kunnossapitoon. Johtamisen ja osaamisen avulla tuotantoprosessien elinkaaripalvelut tuottavat lisäarvoa asiakkaalle. Elinkaaripalvelut kattavat sekä investoinnit että kokonaisvaltaisen kunnossapidon.

LC Partners Oy:n putkistot ja teräsrakenteet esivalmistetaan yrityksen omissa esivalmistustiloissa. Yrityksen erikoisosaamista ovat prosessiteollisuuden, kemianteollisuuden, kaasuteollisuuden ja metsäteollisuuden putkisto-, teräsrakenne- ja laiteasennukset. LCP on sitoutunut kehittämään ja parantamaan toimintaansa jatkuvasti, huomioiden asiakkaidensa tarpeet.

LCP:n henkilöstön sitoutuneisuutta kuvaa esimerkillisyys, ammattimaisuus, yhteiskuntavastuullisuus ja avoimuus. Yritys tukee henkilökunnan hyvinvointia ja sen avulla saavutetaan paremman laadun, tehokkuuden ja tuottavuuden.

https://www.lcp.fi/yritys

Haemme nyt Kokkolaan
PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Tässä kansainvälisen yrityksen tehtävässä pääset mukaan viemään projekteja eteenpäin!

Tehtävässä vastaat teollisuusputkistoprojektien läpivienneistä itsenäisesti yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tehtäviisi kuuluu mm-. tarjouslaskenta, kustannusseuranta ja kilpailutus sekä dokumenttien luominen.

Olet etsimämme osaaja, jos sinulta löytyy kokemusta putkistojen parista. Ymmärrät työturvallisuuden sekä laadun tärkeyden putkistoprojekteissa. Koulutukseltasi olet tuotantotalouden tai konetekniikan insinööri tai teknikko ja/tai sinulle on työssäsi kertynyt kokemusta esim. työmaapäällikkönä, asentajana tai putkistoprojektien parista. Olet asiakassuuntautunut tekijä, joka osaa toimia aikataulujen puitteissa. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Omaat hyvät IT-taidot, varsinkin Excelin käytön.

Arvostamme sinussa oma-aloitteista sekä aktiivista asennetta ja sujuvaa kommunikointia. Olet tarkka, huolellinen ja vastuuntuntoinen. Persoonana olet innokas oppimaan uutta ja toimit hyvässä yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoistenkin toimijoiden kanssa. Uskallat kyseenalaistaa, ja tarttua kiinni asioihin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän sekä mahdollisuuden olla osa vakaata ja luotettavaa monikulttuurista yritystä.

Lisätietoja tehtävästä; Tuija Koski, tuija.koski@wasatalent.fi
Lähetä työhakemuksesi suoraan WasaTalentin sähköiseen rekrytointijärjestelmään https://avoimet-tyopaikat.wasatalent.fi/ viimeistään 5.5.2024.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tuija.koski@wasatalent.fi