Lähihoitaja Rinnekodit Toimintakeskus Jaakkolaan, Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme tiimiimme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen

Tervetuloa Toimintakeskus Jaakkolaan!

Toimintakeskus Jaakkola tarjoaa osallisuutta tukevaa työ- ja päivätoimintaa. Jaakkolassa asiakkaat ovat kehitysvammaisia ja suurimmalla osalla on erityistä tuen tarvetta mm. liikkumiseen, käyttäytymiseen ja oman toiminnan ohjaukseen liittyen. Yksikkömme sijaitsee Keravan keskustassa palvelujen äärellä ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tuemme asiakkaidemme toimijuutta ja osallisuutta heidän omassa arjessaan. Asiakkaidemme toimintakyky vaihtelee ja jokainen heistä on omanlaisensa persoona. Tällaisena haluamme asiakkaamme myös kohdata; meillä jokainen on juuri oikeanlainen omana itsenään!

Meillä Jaakkolassa on kaksi ryhmää: Metsä ja Meri, asiakkaita on yhteensä 23. Metsän puolella asiakkaat ovat hoidollisia ja Meren puolella on autisminkirjon asiakkaita. Toimintana järjestetään erilaisia ryhmiä kuten ulkoilu-, kierrätys-, aisti-, leivonta-, tunne-, liikunta-, hyvinvointi-, vuodenaika- ja kaveritaitoryhmiä. Osa toiminnasta tapahtuu yksilöohjauksena.

Asiakkaidemme kanssa jokainen päivä on erilainen, aina yhtä tärkeä ja merkityksellinen. Työssäsi suunnittelet asiakkaiden kanssa toiminnan sisältöä, ohjaat ja avustat tavoitteita kohti etenemisessä ja iloitset niin suurista kuin pienistä onnistumisista.

Yksikön erityisosaamista ovat tukiviittomat ja muut puhetta tukevat kommunikaatiomenetelmät, multisensorinen osaaminen sekä aistien huomioiminen toiminnassa/arjessa. Lisäksi työyhteisöstä löytyy autismikuntoutuksen sekä haastavien tilanteiden ennakoinnin osaamista.

Meillä tehdään töitä ammattitaidolla, yksin ja tiimissä, eikä työkavereita jätetä pulaan.

Tehtävästäsi:

Vaikka arjessamme on tietyt rutiinit, jokainen päivä on erilainen. Läsnäolosi on tärkeää - asiakkaan aito kohtaaminen ja kommunikaation tukeminen ovat merkittävä osa tehtävääsi. Meille pienetkin onnistumiset ovat suuria, oli kyse sitten mielekkään kokemuksen aikaansaamasta hymystä tai merkittävästä askeleesta omalla tavoitepolulla. Paras palaute hyvin tehdystä työstä välittyykin asiakkailtamme usein ilmein ja elein!

Ohjauksellisen osaamisen lisäksi saat tuoda työhön toimintaa, joista itsekin olet kiinnostunut - onko sinun vahvuutesi musiikki, kädentaidot, liikunta vai joku muu?

Tiimistämme:

Meillä Toimintakeskus Jaakkolassa hyödynnämme monipuolista osaamista ja yksilöllisiä vahvuuksia - kannustamme toisiamme kehittymään niin omilla oppimispoluillamme, kuin tiiminäkin! Työskentelet yhdessä työyhteisöömme kuuluvien ohjaajien, erityisohjaajan ja esihenkilönäsi toimivan palveluyksikön johtajan kanssa. Meistä jokainen on sinun tukenasi - kerrothan sinäkin kehitysehdotuksistasi rohkeasti meille!

Meillä on pieni ja toimiva työyhteisö, jossa sinun on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi ja kehittää toimintaa. Tule sinäkin luomaan asiakkaillemme mielekästä arkea!

Haluamme, että pääset loistamaan työssäsi! Odotamme sinulta:

- lähihoitajan tutkintoa ja Valvira-rekisteröintiä

- kiinnostusta työskennellä kehitysvammaisten ja autismikirjon henkilöiden kanssa

- valmiutta toimia nopeastikin muuttuvissa tilanteissa

- innostusta ohjata ryhmiä sekä halua jakaa omaa osaamistasi

Meille on tärkeää, että viihdyt kanssamme ja tunnet olosi turvalliseksi. Olemmekin saaneet Hyvän mielen työpaikka® - tunnustuksen panostuksestamme paremman työelämän puolesta!

Hyvinvointisi tueksi tarjoamme:

- säännöllisen päivätyön, joka sijoittuu 7-17 väliselle ajalle

- kulttuuri- ja liikuntaedun Smartum Plus

- työterveyshuollon, joka sisältää mielen hyvinvointia tukevia palveluita

- vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa kaikkialla maailmassa ilman korvausrajaa

- oman perehdyttäjän ja sinulle suunnitellun vieraanvaraisen perehdytyksen

- mahdollisuuden hyödyntää tehtävässä omia vahvuuksiasi

- monipuolisia koulutuksia, urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia

- mahdollisuuden työsuhdepyörään

- mahdollisuuden hakea kauttamme asuntoa pk-seudulta

Oletko sinä tuleva työkaverimme?

Jätä yhteystietosi helposti ja nopeasti! Toimithan pian, sillä aloitamme haastattelut ja voimme tehdä palkkauspäätöksen jo ennen hakuajan päättymistä 5.5.2024. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Meillä voit vaikuttaa työaikaasi - tarjoamme mahdollisuuksia myös osa-aikaisiin työsuhteisiin.

Palkkauksemme pohjautuu yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimukseen ja se on lähihoitajan tehtävässä G22 (2412,63- 2731,52 alan työkokemuksestasi riippuen). Lisäksi yksikössämme työskenteleville maksetaan haastavan kehitysvammatyön yksikkökohtaista lisää 150 e/kk.

Rinnekodit on savuton ja päihteetön työpaikka, jossa työhöntulotarkastus sisältää tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan tarkastuksen. Pyydämme tehtävään valitulta lain 504/2002 mukaisen rikosrekisteriotteen nähtäväksi.

Lue meistä lisää täältä (https://www.rinnekodit.fi/toimipisteet/rinnekodit-toimintakeskus-jaakkola/)! Tutustu myös koko organisaatioon: Rinnekodit (https://www.rinnekodit.fi/).

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota rohkeasti yhteyttä tulevaan esihenkilöösi:

Palveluyksikön johtaja Miia Auvinen

Arkisin kello 8-15 puh. 0406262046

tai sähköpostitse miia.auvinen@rinnekodit.fi

Rinnekoti, Diakonissalaitoksen Hoiva Oy, Caritas Palvelut Oy sekä Diakonissalaitoksen lapsi- ja perhepalvelut yhdistyivät saman nimen alle - olemme Rinnekodit!

sydänmukana #elämänpoluilla
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekrytointi.hdl.fi/jobs/3926005-lahihoitaja-rinnekodit-toimintakeskus-jaakkolaan