Kesätyö: Kokki, Mainiokoti Ilonkaari, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 16.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
KESÄTYÖ: Kokki, Mainiokoti Ilonkaari, Tesoma Tampere

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Ilonkaareen Tampereen Tesomalle.!

Mainiokoti Ilonkaari sijaitsee Tampereen Tesomalla hyvien kulkuyhteyksien päässä, esim. Tesoman junaseisakkeelta 3 minuutin kävelymatka. Uusissa ja toimivissa tiloissamme työskentely on miellyttävää. Autoilijoille on käytössä parkkihalli. Mainiokoti Ilonkaari on osa Elinkaarikorttelia. Mainiokoti Ilonkaaressa on 60 ympärivuorokautisen palveluasumisen ja 15 yhteisöllisen palveluasumisen paikkaa.

Mainiokoti Ilonkaaressa on moniammatillinen ja monikulttuurinen työyhteisö. Asukkaat ja henkilökunta elävät arkea yhdessä. Koko henkilökunta on sitoutunut hyvään hoivaan ja aktiiviseen arkeen, joka lähtee aina asukkaiden tarpeista ja toiveista.

Haemme nyt kokkia kesäsijaiseksi ajalle 27.5-4.8.2024.

Työ on kokoaikainen tänä aikana.

Mitä pääset tekemään?

Valmistamme ateriat keittiössämme alusta asti itse omaan taloon sekä Nokian kahteen Mainiokotiin. Omavalmistuskeittiömme kokkina pääset suunnittelemaan ja valmistamaan herkullisia aterioita asukkaillemme. Työsi tukena käytössäsi on Jamix -keittiöohjelma. Omassa keittiössämme valmistuvat lounaan ja päivällisen lisäksi kahvileivät, joten tehtäväsi sisältää myös leipomista.

Lisäksi pääset vastaamaan aamiaisen, lounaan, välipalojen, päivällisen sekä iltapalan raaka-aineiden tilaamisesta, keittiön omavalvontaan liittyvistä tehtävistä sekä keittiön puhtaanapidosta ja tiskihuollosta. Keittiö on valtakuntasi, jonka kustannustehokkaasta ja laadukkaasta toiminnasta vastaat.

Työajat ovat maanantai-lauantai klo 7-17 välillä.

Kuka sinä olet?

Olet motivoitunut ja innokas laadukkaan kotiruoan tekijä, jolle on tärkeää luoda maukkaita ja ravitsevia ruokaelämyksiä, terveellisyyttä unohtamatta. Etsimämme henkilö on ravitsemusalan ammattilainen, joka osaa huomioida työssään erityisruokavaliot, sesongin vaihtelut sekä hävikin minimoimisen.

Olet mielelläsi kanssakäymisessä kotimme asukkaiden kanssa, kuunnellen ja huomioiden heidän toiveitaan ja mieltymyksiään.

Joukossamme viihtyy mainiosti hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot omaava, asioihin positiivisesti suhtautuva tyyppi, jolta löytyy reipas ote työhön.

Sinulta löytyy kokin perustutkinto tai olet alan opiskelija sekä hygieniapassi. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kokin työtehtävistä.

Tehtävä edellyttää tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta (influenssarokote).

Miksi tulisit meille töihin?

Mainiokoti Ilonkaaressa pääset osaksi yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä, jossa töitä tehdään hymy huulilla. Mainiokodeilla jokainen vaikuttaa omalla työpanoksellaan yksikön toimintaan sekä asukkaidemme viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Meillä töissä saa olla myös hauskaa.

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta astuu voimaan 1.1.2024. Tehtävään valittavien ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen. Haethan tehtävää heti tai viimeistään 15.5.2024 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa arkisin klo 8-16 välillä:

Yksikön johtaja Marjo Tanhuanpää
p. 050 5915 993
marjo.tanhuanpaa@mainiokodit.fi

Lisää toiminnastamme voit lukea verkkosivultamme:

https://mainiokodit.fi/hoivakodit/mainiokoti-ilonkaari

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit, on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/mainiokodit_careers/job/Tampere-Kohmankaari/Kesty--Kokki--Mainiokoti-Ilonkaari--Tesoma-Tampere_R0030214