Tuntiopettaja (päätoiminen), sähkö- ja automaatio, Jyväskylän Koulutuskuntayhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ammattiopisto Gradiassa olet osa Suomen suurimpiin kuuluvaa toisen asteen ammatillisen koulutuksen yhteisöä.

Tuntiopettajan tehtäviin kuuluu sähkö- ja automaatioalan perustutkinnon ammatillisten tutkinnon osien opetus ja ohjaus. Sinulla on osaamista sähkö- ja automaatioalan työtehtävistä kuten kiinteistöjen sähköasennuksista ja rakennusautomaatiosta. Keskeisiä työtehtäviäsi opettajana ovat myös opintojen henkilökohtaistaminen sekä opetuksen ja koulutuksen suunnittelu ja kehittäminen. Opetusta järjestetään lähi- ja etäopetuksena sekä päivä- ja iltaopetuksena.

Toimimme yhdeksällä kampuksella Jyväskylässä, Jämsässä ja Lievestuoreella. Tehtävän ensisijainen toimipaikka virkasuhteen alkaessa on Viitaniemen kampus, mutta opetusta voi olla myös muilla Ammattiopisto Gradian kampuksilla.

Tehtävässä edellytetään sähkö- ja automaatioalan käytännön osaamista sekä työkokemusta sähkö- ja/ tai automaatioalan töistä.

Arvostamme erilaisten pedagogisten menetelmien ja välineiden hallintaa, hyviä tietoteknisiä, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä valmiutta työn kehittämiseen. Eduksi voidaan katsoa kokemus opetus- ja ohjaustyöstä, opetusteknologian ja verkkopedagogiikan osaaminen sekä alan työelämäverkostot. Eduksi katsotaan S2 sähköpätevyys.

Etsimme yhteisöömme Sinua, joka työskentelet arvojemme mukaisesti:
-arvostaen,
-rohkeasti,
-vastuullisesti,
-yhdessä.

Tarjoamme sinulle:
-mukavan työyhteisön ja tukea työssä onnistumiseen
-mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen
-kattavat työterveyspalvelut Terveystalossa
-vuotuisen liikunta- ja kulttuuriedun, ryhmäliikuntatunteja ja oman kuntosalin käyttömahdollisuuden
-kuntovalmentajan palvelut
-edullisen henkilökuntalounaan opiskelijaravintoloissamme
-alennuksen Jyväskylän liikenteen Linkki-kuukausilipusta

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on asetuksen (986/1998) 13 §:n mukainen kelpoisuus.

Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunta-alan opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen OVTES Osio C mukaan. Soveltuvan kk-tutkinnon suorittaneen kokoaikaisen, kelpoisen tuntiopettajan tehtäväkohtainen palkka on 3235,77 euroa/kk - 4169,42 euroa/kk perustuen olennaisen työkokemuksen pituuteen. Soveltuvan EAT-tutkinnon suorittaneen kokoaikaisen, kelpoisen tuntiopettajan tehtäväkohtainen palkka on 2969,63 euroa/kk - 3826,48 euroa/kk perustuen olennaisen työkokemuksen pituuteen. Lisäksi maksetaan rekrytointilisää 44,44 euroa/kk. Lisäksi kaikissa tehtävissämme on mahdollisuus enintään 10 % henkilökohtaiseen lisään.

Tehtävässä noudatetaan vuosityöaikaa. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla kuutta (6) kuukautta vanhempi.

Tule tekemään astetta parempaa tulevaisuutta!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/595913/fi_FI