Sairaanhoitaja, Lasten- ja nuortenkoti Pääskylä Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sairaanhoitaja, lastensuojelu, Lasten- ja nuortenkoti Pääskylä, Siilinjärvi
Lasten- ja nuortenkoti Pääskylä on seitsemän paikkainen perustason lastensuojeluyksikkö 7 - 17 -vuotiaille lapsille/nuorille, joka sijaitsee Siilinjärvellä Kasurilanmäen rauhallisessa ympäristössä Honka-Jälän rannan läheisyydessä.
Yksikkö on toiminut aiemmin ammatillisena perhekotina, meille on tärkeää säilyä edelleen kodinomaisena yksikkönä, jossa on lämminhenkinen ja välittävä tunnelma.
Kasvatuksemme on yksilöllistä, ohjaavaa ja voimavarakeskeistä, ja tavoitteena on edistää lapsen ja nuoren positiivista kasvua omien vahvuuksien kautta. Yksikössämme on käytössä lastensuojelun terapeuttisen laitoskasvatuksen malli.
Pääskylässä on kokemusta ja erityisosaamista lasten psyykkisistä haasteista, neuropsykiatrisista vaikeuksista sekä perheyhteistyöstä lasten/nuorten parissa.
Haemme nyt Lasten- ja nuortenkoti Pääskylään sairaanhoitajaa vahvistamaan moniammatillista tiimiämme terveydenhuollon osaamisella. Edellytämme sinulta sairaanhoitaja AMK ammattitutkintoa sekä kokemusta lastensuojelutyöstä.
Arvostamme psykiatrista osaamista, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä vastuullisuutta. Etsimme ammattilaista, joka sitoutuu työhön lasten ja nuorten kanssa, haluaa kehittää sekä kehittyä työssä. Tehtävä vaatii hyviä tiimityötaitoja, sitoutuneisuutta, joustavuutta sekä paineensietokykyä.
Sairaanhoitajan tehtävissä vastaat lääkehoidosta, lasten / nuorten lääkehoidon suunnittelusta ja arvioinnista yhdessä terveydenhuollon kanssa. Tehtävänäsi on myös arvioida lääkehoidon toteutumista ja hoitaa lääkehoitoon liittyvä raportoiminen.
Lisäksi tehtäväsi on vastata yhdessä ammattitaitoisen tiimin kanssa lasten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä arjen toiminnoista. Tehtävään kuuluu arjen yhteisöllistä ja yksilöllistä kasvatustyötä sekä perhe- ja verkostotyötä. Yksikössämme on käytössä omaohjaajatyöskentely
Yksikön arjessa korostuu turvalliset ja johdonmukaiset rajat, yhteisöllisyys sekä yksilöllisyyden kunnioittaminen ja osallistaminen.
Tarjoamme esihenkilöiden ja työyhteisön tuen, säännöllisen työnohjauksen sekä mahdollisuuden kehittää ja syventää omaa osaamista. Henkilöstöetuna on työterveyshuolto sekä liikunta- ja kulttuurietu.
Työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Koeaika on 6 kk.
Työ vuorotyötä ja työssä tarvitaan ajokortti.
Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä.
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse hallinto@perhekotipaaskyla.net.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemusta tulemaan, niin otamme sinuun yhteyttä. Voimme kutsua sinut tapaamiseen jo hakuaikana.
Tiedustelut yksikön johtaja Mirja Haataja p. 0503817894 tai palvelujohtaja Tarja Rossinen puh. 0503516567
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:mirja.haataja@perhekotipaaskyla.net