Kokki Pizzeria Rukaan, Riipinen Restaurants Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 19.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei,

Etsimme ammattitaitoista kokkia. Kiinnostaako tiimissä toimiminen, pizzan valmistaminen alusta alkaen laadukkaista raaka-aineista ja pizzan paistaminen paikallisella koivulla lämpenevällä puu-uunilla? Mikäli vastasit näihin kyllä, niin meillä on sinulle tarjolla mukava ja viihtyisä työpaikka Suomen suosituimmassa hiihtokeskuksessa!

Odotamme sinulta ravintola-alan koulutusta tai aiempaa kokemusta keittiön puolella työskentelystä. Voit olla joko kokeneempi ammattilainen tai esimerkiksi nouseva kyky, pääasia on se, että sinulla on reipas ote työhön sekä selkeä halu työskennellä juuri meillä. Ammattitaidon lisäksi arvostamme oikeanlaista asennetta työn tekemiseen, sillä kaiken muun oppii kyllä.

Jos olet opiskelija eikä sinulla ole vielä kokemusta alalta niin laita kuitenkin rohkeasti hakemus ja voimme keskustella esimerkiksi keittiön avustavista työtehtävistä.

Työskentelemme tiimissä ihmisten kanssa, jotka haluavat luoda niin asiakkaille kuin työkavereillekin viihtyisän ympäristön ja kokemuksen. Haluamme, että asiakkaat lähtevät meiltä tyytyväisenä ja hymyssä suin. Tämä onnistuu meiltä silloin kun jokainen meistä kantaa vastuun omasta työstä ja auttaa ilolla työkaveria tarpeen niin vaatiessa. Rukan sesongeissa pärjää oikealla asenteella, sopivalla joustavuudella ja luontevalla palvelulla myös kiireen keskellä.

Mikäli olet etsimämme henkilö tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn, pääset kehittämään itseäsi tunturin sesongeissa sekä tutustumaan mukavaan tiimiimme. Rukalla on myös loistavat luontoharrastusmahdollisuudet, jotka voit sovittaa työn kanssa. Otamme huomioon palkkatoiveesi kun se vastaa osaamistasi ja halutessasi järjestämme sinulle asumisen kävelymatkan päästä työpaikalta omassa kalustetussa huoneessa hintaan 350/kk.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja mielellään aika pikaisesti.

Mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Käy tutustumassa meihin:

FB /pizzeriaruka (https://www.facebook.com/pizzeriaruka/)

IG @pizzeriaruka (https://www.instagram.com/pizzeriaruka/?hl=fi)

Tripadvisor: Pizzeria Ruka (https://www.tripadvisor.ie/Restaurant_Review-g1841285-d2225951-Reviews-Pizzeria_Ruka-Rukatunturi_Northern_Ostrobothnia.html)

-----------------------------------------------

Topi Laako

Ravintolapäällikkö

topi@riipinenrestaurants.fi

040-7693391

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://riipinenrestaurants.teamtailor.com/jobs/4080752-kokki-pizzeria-rukaan