Ammattitaitoinen parturi-kampaaja, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Palkkaus: 11-14€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme innokasta parturi-kampaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen vilkkaaseen ja asiakaslähtöiseen kauneushoitolaan Kaarinan keskustaan. Palvelutarjonta on laaja, kattaen kaikki parturi-kampaamon palvelut aina parranajosta ripsien ja kulmien värjäämiseen ja permanentteihin. Tehtävässä menestyminen edellyttää intohimoa alaa kohtaan sekä kykyä tarjota asiakkaille korkeatasoista palvelua.

Voit olla kokenut konkari tai hetken alalla työskennellyt tai alalle palaava tekijä. Sinulla on reipas ja aikaansaava työote ja palvelet asiakkaita aina iloisesti pääasiassa suomen kielellä - muu kielitaito on aina eduksi. Mitä enemmän osaat, sitä enemmän sinulla on työmahdollisuuksia, mutta tässä työssä on myös mahdollisuus kartuttaa ammattitaitoa.

Tässä roolissa tuntipalkkasi määräytyy taitojesi perusteella, ja työaikasi vaihtelevat asiakasmäärän mukaan 5-37,5 h/vko maanantaista lauantaihin, kuten alalla tapana on. Työsuhde on määräaikainen, alkaen toukokuusta ja päättyen elokuun loppuun 2024. Mikäli kaikki menee nappiin, saattaa tässä olla mahdollisuus jatkaa töitä kesän jälkeen sopimusyrittäjänä.

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksessa olevasta hakulinkistä jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Mikäli Sinulle heräsi kysyttävää, olethan rohkeasti yhteydessä Aiviin puh. 040-307 5014.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/505536127