Kesätyö, taloushallinto, Kirkon Keskusrahasto
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Palkkaus: 2389,36€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme taloushallinnon tiimiimme kesätyöntekijöitä. Kesätyö alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja kestää elo- tai syyskuun loppuun saakka.

Taloushallinnossa työtehtäviisi kuuluu, tiimistä riippuen, seurakuntatalouksien avustavia kirjanpidon työtehtäviä, osto- ja myyntireskontraa tai maksuliikenteen hoitoa.

Työsuhteen aluksi saat kattavan perehdytyksen työhösi ja työkaverisi ovat perehdytyksen jälkeenkin tukena arjen työssä etkä joudu työskentelemään missään kohdin yksin. Työntekopaikka on Oulussa sijaitseva Kirkon palvelukeskus ja meillä työskennellään joustavasti sekä etänä että toimistolla. Käytössämme on liukuva työaika, jolloin voit sovittaa työn elämäntilanteeseesi sopivaksi.

Voit olla opintojesi loppusuoralla tai vastavalmistunut. Toivomme, että sinulta löytyy jonkin verran osaamista ja tietotaitoa erilaisista taloushallinnon, kirjanpidon tai reskontran työtehtävistä. Tehtävässä edellytetään soveltuvaa ammatillista koulutusta (esim. merkonomi, tradenomi), haussa huomioidaan myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat. Tehtävässä edellytetään myös hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Arvostamme hakijoilta

- kykyä suhtautua haasteisiin ratkaisukeskeisesti
- halua kehittää työskentelytapoja ja prosesseja
- oma-aloitteista ja vastuullista toimintatapaa, sekä erinomaisia tiimityöskentelytaitoja
- asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä

Tarjoamme sinulle

- kattavan perehdytyksen tehtävääsi ja tiimin tuen
- monipuolisen tehtävänkuvan, jossa pääset kehittämään työn tekemisen tapaa
- kehittyvän ja kannustavan työyhteisön, missä tehdään työtä toisia tukien
- innostavan ja monipuolisen työympäristön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi
- joustavat etätyömahdollisuudet ja liukuvan työajan: viikoittainen työaika 36h15min
- työterveyshuollon sekä ravintoedun toimipisteen sopimusravintolassa

Me Kipassa haluamme olla tukemassa työntekijöitämme myös kasvuun ja erilaisiin urapolkuihin. Kannattaa tutustua Lotan uratarinaan Kipassa: https://kirkkorekry.fi/fi/tyoelamauutiset/uratarinat/palkitsevaa-asiantuntijaty%C3%B6t%C3%A4/

Työsuhteen alussa sovelletaan työsuhteen pituudesta riippuen 1 - 2 kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 403 (peruspalkka 2 389,36 €/kk) mukaan, minkä lisäksi maksetaan kokemuslisää, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti www.kirkkorekry.fi (työavain 2271) sivuston kautta 6.5.2024 klo 15:00 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Juho Järvelin (juho.j.jarvelin@evl.fi) p. 040 191 6721.

Työ alkaa 20.5.2023 tai sopimuksen mukaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kirkkorekry.fi/tyoavain/2271/fi_FI