Taloushallinnon asiantuntija, Korpelan Voima Kuntayhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Kannuksen pääkonttorillemme vakituiseen työsuhteeseen taloushallinnon asiantuntijaa, joka tulee vahvistamaan kokenutta viiden hengen taloustiimiämme. Etsimme kirjanpidosta ja taloushallinnon monipuolisista tehtävistä innostuvaa henkilöä.

Korpelan Voima kuntayhtymäkonsernin konsernipalveluissa työskentelee noin 20 talouden, IT:n, HR:n, viestinnän ja asiakaspalvelun ammattilaista. Meidän roolimme on toimia selkärankana konsernin ja sen liiketoiminta-alueiden tehtävien toteuttamisessa ja kehittämisessä.

Työtehtäviin kuuluu päivittäiset kirjanpidon ja taloushallinnon moninaiset tehtävät sekä kuukausiraportoinnit ja tilinpäätökset. Sinulla on osaamista kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä (konserni) sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Käytät mielelläsi erilaisia järjestelmiä ja tuntemus Visma L7, Visma LTR, Talgraf Accuna ja M-Files -järjestelmistä katsotaan eduksi.

Odotamme sinulla olevan tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Valinnassa painotamme tarkkaa ja huolellista työotetta, näyttöä taloushallinnon osaamisesta, paineensietokykyä ja hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä työskennellä niin tiimissä kuin itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle monipuoliset, vastuulliset ja sopivan haastavat tehtävät, sekä mahdollisuuden päästä kehittämään ja kehittymään yhdessä muiden ammattilaistemme parissa. Meille on tärkeää oppia uutta ja panostamme uudistumiseen.

Tarjoamme sinulle mukavien työtilojen ohella tiiviin työyhteisön tuen ja kilpailukykyiset henkilökuntaedut. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Tehtävän palkkaus määräytyy Energiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan ja tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Meillä pääset osaksi voimakkaasti kehittyvää energiayhtiötä - lähde mukaan vastaamaan kanssamme tulevaisuuden energiahaasteisiin!

Käy tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.korpelanvoima.fi/meille-toihin