Työnjohtaja Länsi-Helsinkiin, Kotikatu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kiinteistöhuoltoon työnjohtajaa Länsi-Helsingin alueelle.

Työnkuvaasi kuuluvat mm. kiinteistönhoitajien päivittäinen työnohjaus, opastaminen ja uusien työntekijöiden perehdyttäminen, huoltokirjojen ylläpito sekä kausitöiden organisointi. Suunnittelet lisäksi työtehtäviä sekä valvot niiden toteumista ja laatua. Pääset myös itse aktiivisesti osallistumaan kenttätyöhön.

Toivomme sinulta:

- aktiivista ja oma-aloitteista työotetta

- työn kautta hankittua vahvaa ammattitaitoa

- kokemusta kiinteistönhoitokoneiden käytöstä

- kokemusta alalta sekä esihenkilötyöskentelystä

- suomen kielen taitoa ja B-luokan ajokorttia.

Tarjoamme sinulle:

- vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen vakaassa yhtiössä

- mahdollisuuden kehittyä työssäsi

- kivat työkaverit ja ammattitaitoisen työyhteisön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 12.5.2024. Etenemme haastatteluissa jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa Pasi Laitila, pasi.laitila@kotikatu.fi, puh. 050 385 9237.

Kotikatu Oy

Kotikatu on vuonna 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka koostuu pienistä paikallisista lähellä asiakkaita toimivista yksiköistä. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Lupauksemme on: havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme. Olemme toimialamme ykkönen, halutuin kumppani ja työnantaja. Kiinteistönhoidon edelläkävijänä kehitämme jatkuvasti toimintaamme, henkilöstömme osaamista ja palveluitamme.

Kotikatu on osa PHM Groupia, joka työllistää yli 7000 ammattilaista. Liikevaihtomme on yli 570 miljoonaa euroa ja toiminta-alueemme kattaa koko Suomen, jonka lisäksi toimimme myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa.

Tarjoamme kannustavan työpaikan merkityksellisellä toimialalla. Meillä on reilu tekemisen meininki ja panostamme henkilöstömme hyvinvointiin. Meillä työskentelee esimerkiksi kiinteistönhoitajia, siivoojia, kiinteistöassistentteja ja eri tehtävien asiantuntijoita, jotka pitävät päivittäin huolta asiakkaidemme kiinteistöjen viihtyvyydestä ja toimivuudesta. Lue kotikatulaisten mietteitä: https://www.kotikatu.fi/meille-toihin/kotikatulaiset-aanessa/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/tyonjohtaja-lansi-helsinkiin/mJRKqE