Keittiöpäällikkö, ISS Palvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei osaava KEITTIÖPÄÄLLIKKÖ - me etsimme sinua tiimiimme Raumalle!
Keittiöpäällikkönä vastaat suuren Rauman Karin Kampuksen ateriapalveluiden päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta tiimisi kanssa. Vastaat toiminnan kehittämisestä sekä henkilöstön johtamisesta yhdessä palvelupäällikön kanssa sekä itsenäisesti. Toimintaasi ohjaa erinomainen asiakaskokemus, ja olet merkittävässä roolissa toteuttamassa asiakaslupaustamme seuraamalla toimitusvarmuuden ja laadun toteutumista päivittäin. Vastuualueesi sijaitsee Raumalla ja tukenasi toimii palvelupäällikkö.
Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin klo 06-16 välille. Tehtävä kuitenkin vaatii joustavuutta työaikojen suhteen, sillä saatamme tarvita työpanostasi myös ilta- ja viikonloppuvuoroihin erilaisten tapahtumien järjestämisen tehtävissä. Tämä työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävä tulee ottaa vastaan 15.7.2024.
Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa

paikan, jossa saat käyttää koko osaamistasi ja kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme.
työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.
turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit.
liikunta- ja kulttuuriedun vapaa-ajalle.

Sinulta me odotamme

Alan ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa opistoasteen koulutusta sekä aiempaa kokemusta vastaavanlaisessa ympäristössä toimimisesta. Tuttua sinulle on suurtalouskeittiötoiminnan johtaminen, jossa aterioita valmistetaan kampuksen oppilaille sekä toimitettavaksi etäämmällä sijaitseviin muihin kouluihin.
Vahvaa dieettiruokien valmistuksen osaamista.
hallitset tavaratilaukset, hävikin hallinnan sekä omavalvontasuunnitelman toteuttamisen, ja omaat käyttökokemusta Aromi- tuotannonohjausjärjestelmästä.
turvallinen työskentely keittiöympäristössä on sinulle arkipäivää.
itsenäistä ja tarkkaa työotetta, nopeastikin muuttuvat tilanteet motivoivat sinua työssäsi.
erinomaista palveluasennetta ja organisointitaitoja, joiden ansiosta sinä ja tiimisi varmistatte laadukkaan palvelun joka päivä.
hyviä vuorovaikutustaitoja, joiden ansiosta osaat motivoida ja innostaa tiimiäsi taitavasti.
sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa.
nuhteetonta taustaa; työympäristön vuoksi edellytämme toimitettavaksi ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote.

Hae tehtävään täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 5.5.2024.! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Piia Savunen piia.savunen@fi.issworld.com tai arkisin klo 08-15 välillä puh. 0505764004
Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme.
Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 - ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://web103.reachmee.com/ext/I021/1907/main?site=9&validator=2f66ed9ad5d76e85e51c822409f63b1c&lang=FI&rmpage=apply&rmjob=2210&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol