Automation Manager, Rejlers, Biisoni Henkilöstöpalvelut
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Rejlers on teknisen alan suunnittelu- ja konsultointiyhtiö, joka luo tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa ja edistää vihreää siirtymää. Olemme asiakkaidemme luotettu kumppani teollisuuden, rakentamisen, energian ja infran hankkeissa, sekä johdon tekninen neuvonantaja kestävissä energiaratkaisuissa. Asiantunteva ja kasvava joukkomme haluaa oppia jatkuvasti: vaalimme avoimuutta, rohkeutta ja verkostomaista yhteistyötä. Vaikutamme yhteiskunnan kehitykseen koko maassa ja kansainvälisesti, mutta ymmärrämme paikallisia lähtökohtia. Yli 1000 asiantuntijaamme ovat läsnä yli 20 paikkakunnalla Suomessa. Olemme osa Tukholman pörssissä listattua Rejlers-konsernia, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Abu Dhabissa. Uudistuvan osaamisen avulla luomme tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa; tiedämme, mitä huominen tarvitsee.

Etsimme Kouvolan tai Kotkan toimipisteeseemme Automation Manageria vakituiseen työsuhteeseen!

Automation Managerin työtehtävässä vastaat Kouvolan ja Kotkan automaatioyksikön vetämisestä yksikön esimiehenä. Alaisuutesi kuuluu 24 automaatiosuunnittelun ammattilaista. Automation Managerina vastaat resursoinnista sekä pääset kehittämään palvelukokonaisuutta ja toimimaan niin esihenkilötehtävissä, suunnittelu- ja projektiosaamisessa kuin myös asiakaspalvelu- ja myyntityössä.

Palvelutarjontamme skaalautuu aikaisen vaiheen ideoinnista käyttöönotettuihin kokonaisuuksiin. Prosessiteollisuuden automaatio- ja instrumentointisuunnittelun perus- ja toteutussuunnitteluvaiheessa (FEL2 ja FEL3) teemme mm. automaation- ja turva-automaation toimintakuvaukset sekä muun toiminnallisen suunnittelun, osallistumme prosessiriskianalyyseihin, toteutamme tarvittavat järjestelmien hankintamäärittelyt, säätö- ja logiikkakaaviot tai ohjelmoinnin sekä varmistamme turvaautomaatiotoimintojen turvallisuudeneheydentasojen vaatimustenmukaisuuden. Lisäksi hoidamme ammattitaidolla mm. FAT ja SAT-testauksen sekä järjestelmien asennusvalvonnan ja käyttöönoton.

Toteutamme asiakkaan automaatiojärjestelmän tarvittaessa myös kokonaistoimituksena. Green field -laitosten lisäksi teemme paljon myös ns. automaatiouusintaprojekteja, joissa modernisoidaan asiakkaan nykyinen automaatiojärjestelmä ja huomioidaan samalla nykypäivän vaatimukset niin automaatio- kuin turva-automaatiojärjestelmille sekä instrumentoinnille.

Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja toimipisteenäsi on joko Kotkan tai Kouvolan toimipisteemme. Työskentelemme hybridimallilla ja näemme tiimin kanssa toimistolla keskimäärin kolmena päivänä viikossa.

Mitä me etsimme?

Asiakkaillemme toimitettavat projekti-, suunnittelu- ja asiantuntijatoimeksiannot vaativat vahvaa osaamista teollisuuden automaatiosuunnittelusta sekä -asennuksista. Tehtävässä menestyminen edellyttää täten tehtävään soveltuvaa koulutusta (automaatioinsinööri) sekä palvelulähtöistä toimintatapaa ja kykyä toimia asiakasrajapinnassa. Katsomme eduksi aiemman esihenkilökokemuksen sekä aiemman kokemuksen projektien vetämisestä.

Sovit tiimiimme, jos olet ratkaisukeskeinen ja energinen tiimityöskentelijä. Moniprojektiympäristössä toimittaessa hyvät yhteistyötaidot, kyky hallita ja viedä eteenpäin monia asioita yhtäaikaisesti sekä halu kehittää omaa ammatillista osaamistasi luovat hyvät edellytykset tehtävässä onnistumiselle.

Miksi meille?

Nyt olisi mitä parhain hetki hypätä Rejlersin tiimiin mukaan, sillä tiimin sisältä löytyy valtava määrä tietotaitoa sinun nopean kehityksesi mahdollistamiseksi! Rejlersillä yhdistyvät oppiminen, vaikuttava työ ja hyvinvointi. Meillä sinun on mahdollista kehittyä ja kartuttaa osaamista useissa erilaisissa projekteissa ja tehtävissä. Teet vaikuttavaa työtä, jossa pääset sekä luomaan uutta että kehittämään vanhaa monipuolisten asiakkaiden kanssa. Viihtyisissä toimistoissamme käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot sekä raikkaat ja modernit tilat, jotka kannustavat kohtaamisiin mutta tukevat samalla keskittymistä vaativaa työskentelyä. Ihmiset ovat tärkein voimavaramme, ja me Rejlersillä panostammekin monin tavoin henkilöstömme hyvinvointiin. Vahvasti kasvava ja kehittyvä konsernimme tarjoaa myös monipuolisia urakehitysmahdollisuuksia!

Tarjoamme sinulle

- Terveys - kattava työterveyshuolto, terveysvakuutus, lääkekuluturva, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä mielen hyvinvoinnin palvelut

- Liikunta & hyvinvointi - Kuntosalietu, hierontaetu, liikunta-, kulttuuri- ja lounasetu sekä mahdollisuus työsuhdepyörään

- Work-life balance - Työaikajoustot sekä joustava hybridityömalli selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, niin haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 12.5. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Haemme tehtävään osaajaa vakituiseen työsuhteeseen ja työsopimus solmitaan Rejlersin kanssa.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Biisonin kanssa. Jos haluat lisätietoja tehtävästä, olethan yhteydessä Sanna Uurinmäkeen, sanna.uurinmaki@biisoni.fi, 050 563 5380.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.biisoni.fi/jobs/4079266-automation-manager-rejlers