Johtava rehtori (perusopetus), Imatran kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Johtava rehtori johtaa koulukeskuksen toimintaa Imatran kaupungin strategisiin tavoitteisiin perustuen. Hän johtaa pedagogista toimintaa ja taloutta sekä vastaa henkilöstöjohtamisesta, toiminnan laadusta oman yksikkönsä johtoryhmän kanssa. Johtava rehtori osallistuu Imatran yhteiseen kehittämiseen sekä kaupungin opetuspalveluiden johtotiimiin.

Kosken koulukeskus on yhtenäinen peruskoulu, jonka painopistealueena ovat kielet ja kansainvälisyys. Koulu sijaitsee aivan Vuoksen rannalla, kansallismaisemassa. Uusi päärakennus valmistui kesällä 2021. Tuemme yhteisopettajuutta ja positiivista pedagogiikkaa ja olemme PRO-koulu. Arvostamme myönteistä kohtaamista ja vuorovaikutusta. Tuemme vahvasti oppilaiden monilukutaitoa. Koulussamme on toimiva koulukirjasto.

Tutustu Imatran kouluihin työpaikkana www.imatra.fi/koulutyot.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä eläväisen karjalaisen työyhteisön tuen. Ympäriltäsi löydät kehittymisestä innostuneen kaupungin, joka on kokoaan suurempi ja katsoo tulevaisuuteen. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi ja työnkuvaasi. Työntekijänämme saat myös
hyvät täydennyskoulutusmahdollisuudet
ePassi-edun kulttuuriin, liikuntaan ja hierontaan
työsuhdepolkupyöräedun
mahdollisuuden osallistua kehittämistyöhön ja vaikuttaa sen muotoutumiseen
mahdollisuuksia työkiertoon
perhemyönteisen työyhteisön
hyvät työnohjaus- ja valmennusmahdollisuudet
ennaltaehkäisevän työterveyshuollon, joka on työssä jaksamista tukevaa ja kattaa myös tarvittaessa erikoislääkärin konsultoinnin
savuttoman työyhteisön.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.

Asetuksen mukaisesti rehtorin virkaan on kelpoinen henkilö, jolla on ylempi korkeakoulututkinto, asianomaisen koulutusmuodon opettajan kelpoisuus, riittävä työkokemus opettajan tehtävistä sekä opetushallituksen hyväksymien perusteiden mukainen opetushallinnon tutkinto, vähintään 25 opintopisteen tai vähintään 15 opintoviikon laajuiset yliopiston järjestämät opetushallinnon opinnot taikka muulla tavalla hankittu riittävä opetushallinnon tuntemus.

Tehtävään valitaan ansioitunein ja työnantajan sopivimmaksi haastattelujen ja muiden selvitysten perusteella arvioima henkilö.

Tehtävään valittavalta edellytämme kokemusta perusopetuksen hallinnossa toimimisesta ja pedagogisten rakenteiden hallinnasta. Lisäksi toivomme hakijalta sähköisten ohjelmistojen (Primus ja Kurre) ja taloushallintaohjelmistojen osaamista.

Arvostamme aloitteellisuutta, yhteistyökykyisyyttä, ammatillista sitoutuneisuutta ja kehittymishalua. Pidämme tärkeänä vahvaa talousosaamista, Imatran kaupungin strategisten tavoitteiden tuntemusta sekä hyvää henkilöstöjohtamista. Perusopetuksen opetussuunnitelmatyön sekä kehittämis- ja laatutyön tietämys katsotaan eduksi.

Valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Käytämme toistaiseksi voimassa olevassa virkasuhteessa kuuden kuukauden koeaikaa.

Toimita hakemuksesi maanantaihin 6.5.2024 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisenä oheisen Kuntarekryn linkin kautta. Tarvittaessa voit lähettää hakemuksen postitse osoitteella Imatran kaupunki, Kirjaamo, Virastokatu 2, 55100 Imatra. Myös kirjallisena toimitetut hakemukset tallennetaan sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään, josta tietoja käytetään vain tämän tehtävän täytössä. Opinto- ja työtodistuksia ei liitetä hakemukseen, niihin tutustumme haastattelun yhteydessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/IMA-06-24-24/fi_FI