Perusopetuksen koulunkäynninohjaaja, Sotkamon kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Palkkaus: 1870,70€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tenetin koulu on yhteisöllinen, laadukkaaseen yläkouluopetukseen ja liikuntaan profiloitunut noin 350 oppilaan koulu. Koulumme kuuluu valtakunnalliseen urheiluyläkouluverkostoon ja on Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian kumppanuuskoulu. Uudessa, modernilla tekniikalla ja muunneltavilla oppimisympäristöillä varustellussa koulussamme toiminta alkaa lukuvuoden 2024-2025 alusta.

Yleisopetuksen lisäksi koulussamme tarjotaan luokkamuotoista erityisopetusta. Rohkaisemme oppilaita hyviin tapoihin, omien vahvuuksien löytämiseen sekä erilaisten taitojen ja luovuuden kehittymiseen.
Etsimme nyt ammatilliseen ja elämäniloiseen yhteisöömme vakinaista koulunkäynninohjaajaa.

Koulunkäynnin ohjaajan tehtävässä työaika 34,62 h/vko (89,33 %). Ohjaajan tehtävään kuuluu erityisesti käsityön kovien materiaalien opetustunneilla ohjaaminen.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, monipuolista osaamista ja joustavuutta. Eduksi luetaan kokemus ohjaajan työstä ja käsityön kovien materiaalien työstämisestä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto.

Mahdolliseen haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot em. todistuksista, jotka jätetään haastattelijalle. Työnantaja voi toteuttaa haastattelun myös etäyhteyden kautta.

Tehtävään valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kolme (3) kuukautta.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Sotkamon kunta / Sivistyksen toimiala, Markkinatie 1, 88600 Sotkamo. Huomioithan, että paperisen hakemuksen tulee olla perillä 6.5.2024 klo 15.00 mennessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/598218/fi_FI