Terveyskeskuslääkäri, Pohjois-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Nilsiän terveysasemalle kahta (2) terveyskeskuslääkäriä vakituiseen virkasuhteeseen 1.6.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Keitä me olemme?

Nilsiän terveysasema toimii lähes uusissa, nykyaikaisissa tiloissa n. 55 km:n päässä Kuopiosta ja 30 km:n päässä Siilinjärveltä. Terveysasemalla on lääkäreiden ja hoitajien vastaanottojen lisäksi hyvin toimivat mielenterveys-, fysioterapia- ja suunterveydenhuollon palvelut, laboratorio sekä neuvolapalvelut. Röntgentutkimuksiin asiakkaat ohjautuvat Siilinjärvelle. Alueen ilta- ja viikonloppupäivystykset ovat Lapinlahdella ja Siilinjärvellä.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Nilsiän terveysasemalla tehtäväsi ovat monipuolista terveyskeskuslääkärin työtä. Työhösi kuuluu akuuttivastaanoton sekä kiireettömän vastaanoton lääkärin tehtävien lisäksi sektorityötä mm. neuvoloissa, koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa sekä vanhuspalveluissa (kotihoito ja palveluasuminen). Nilsiän terveysasemalla teemme työtä moniammatillisesti ja tehtävät jakautuu lääkäreille osaamisen pohjalta jokaisen toiveita huomioiden. Voit itse vaikuttaa työpäivän rakenteeseen ja toimistotyöajan sijoitteluun.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle hyvät konsultaatiomahdollisuudet, moniammatillisen ja kehitysmyönteisen työyhteisön sekä hyvinvointialueemme Epassi-edun.

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen (LS) mukaisesti uraporraspalkkana ja mahdollisina tehtävälisinä. Uraporraspalkan ja mahdollisten tehtävälisien lisäksi maksuun tulee +3% tai +8% työkokemuslisää 5. tai 10. vuoden työkokemuksen perusteella sekä Nilsiässä seutualuelisä 1410,78 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme terveyskeskuslääkäri?

Viran kelpoisuusehtona on lääketieteen lisensiaatin tutkinto ja lupa harjoittaa ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Erikoislääkäritutkinnon ja yleislääketieteeseen erikoistumisen katsomme eduksi.

Muuta huomioitavaa:
- Virkaan valitun tulee ennen valintapäätöksen vahvistamista esittää terveydenhuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.
- Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.
- Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
- Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/597443/fi_FI