Tietoturvatestaaja, Netum Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo ja meillä on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tavoitteenamme on olla alan luotetuin kumppani sekä halutuin työyhteisö vastuullisessa ja turvallisessa digimuutoksessa. Testaustiimimme etsii joukkoonsa joukkoonsa kokenutta tietoturvatestaajaa. Oletko sinä uusi työkaverimme?

MINKÄLAISESTA TEHTÄVÄSTÄ ON KYSE?

Asiakaskuntamme koostuu pääosin merkittävistä julkisen sektorin asiakkuuksista sekä huoltovarmuuskriittisistä toimijoista, joiden parissa pääset toimimaan erilaisissa toimeksiannoissa ja projekteissa. Projektien kestot vaihtelevat aina muutaman päivän toimeksiannoista useiden vuosien jatkuviin kokonaisuuksiin.

Olet etsimämme osaaja, jos sinulla on vankkaa kokemusta tietoturvatestauksen saralta ja haluat ottaa lead-roolia sen parissa. Toivomme, että kokemuksesi on erityisesti web-toteutusten, api-rajapintojen sekä tietokantatoteutusten penetraatiotestauksen parista. Vankan tietoturvatestausosaamisen lisäksi arvostamme kokemusta ohjelmistotestauksen tai sovelluskehityksen parista. Tunnet tietoturvallisen sovelluskehityksen prosessit ja haluat olla mukana kehittämässä alan parhaita käytänteitä ja toimintatapoja.

Arvostamme mikäli pystyt hakemuksessasi kuvailemaan hieman aiemmin suorittamiasi toimeksiantoja (anonyymisti) tai esittelemään harrasteprojektejasi. Lisäksi alan arvostetut sertifikaatit katsotaan eduksesi (erityisesti OSCP, OSWA ja OSWE). Tehtävänkuvaa on mahdollista muovata hieman oman mielenkiintosi mukaisesti, joten kuulemme mielellämme omista ura-ajatuksistasi.

Tehtävässä vaaditaan hyviä yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta, ennakointikykyä sekä kykyä toimia asiakasrajapinnassa. Hakijoilta edellytämme suomen ja englannin kielen kirjallista sekä suullista osaamista. Arvostamme aikaisempaa kokemusta konsulttityöstä julkisten asiakkuuksien parissa sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

MITÄ TARJOAMME?

Tavoitteenamme on olla alan halutuin työyhteisö ja teemme kaikkemme, että pääset urallasi juuri sinulle sopivaan pisteeseen. Pystymme tarjoamaan sinulle räätälöidyn roolin muiden huippuammattilaistemme työkaverina. Osaamisen jatkuva kehittäminen kuuluu meillä jokapäiväiseen arkeen. Tarjoamme mahdollisuuksia alan koulutuksiin sekä uusien sertifikaattien suorittamiseen työn ohessa. Vaikka toimeksiannoissa konsulttimme työskentelevät usein itsenäisesti, ympärilläsi ja tukenasi on vahva tiimi, jolta saat apua arjen haasteissa.

Työpaikan sijainnin suhteen olemme joustavia. Voit työskennellä halutessasi jollain toimipisteellämme Tampereella, Helsingissä, Turussa, Porissa, Hämeenlinnassa tai Jyväskylässä, mutta tarjoamme myös laajan etätyömahdollisuuden. Työsi tueksi saat modernit työvälineet ja lisäksi käytössäsi on mm. lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, polkupyöräetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus. Järjestämme säännöllisin väliajoin mukavaa virkistystoimintaa sekä kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan nettisivuiltamme.

KIINNOSTUITKO?

Mahtavaa! Jätä meille vapaamuotoinen hakemus sekä CV hakujärjestelmään 19.5.2024 mennessä oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Mikäli tehtävästä herää kysymyksiä, voit olla yhteydessä testaustiimimme vetäjään Elliin (elli.ylinen(at)netum.fi). Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä rekrytoijaamme Minnaan (minna.hanninen(at)netum.fi, +358 40 630 3265).

Valitulle hakijalle tehdään tehtävässä tarvittavat turvallisuusselvitykset.

#LI-remote
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/tietoturvatestaaja/8RbEgv