Keikkaileva kokki, Kuopio, TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 7.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt monipuolisesti eritasoisia keikkailevia kokkeja asiakasyrityksiimme. Oletko juuri sinä etsimämme aurinkoinen persoona, joka sulautuu luontevasti monenlaiseen työympäristöön. Tarjolla on monipuolinen ja toiminnallinen työ mukavan työporukan ympäröimänä.

Tehtävässä työskentelet erityyppisissä asiakasyrityksissämme kuten a la carte ravintoloissa, annosruokien parissa tai lounasruokalassa. Tehtävät määräytyvät aiemman kokemuksesi mukaan ja kaiken tasoisille osaajille on ehdottomasti käyttöä. Mikäli olet vasta hennomman kokemuksen omaava tekijä, voit työskennellä keittiöapulaisen työtehtävissä tai pikaruokien mm. hampurilaisten tai erilaisten annosten valmistuksessa. Kokeneemmille alan osaajille löytyy runsaasti tehtäviä niin lounaan kuin a la carte ruokien valmistuksesta.

Työ on luonteeltaan töihin kutsuttavaa keikkatyötä. Tarjoamme vaihtelevan työn jossa pääset syventämään osaamistasi toimimalla eri ravintoloiden tiloissa sekä saat kattavan kokemuksen eri keittiöissä toimimisesta. Tehtävä soveltuu myös sulavasti moniin eri elämäntilanteisiin ja pääset itse vaikuttamaan pitkälti omiin työtuntisi määriin.

Täytä hakemus ja kerro itsestäsi ja osaamisestasi lisää.

Toivomme sinulta:

Täysi-ikäisyyttä sekä hygieniapassia
      Aikaisempaa kokemusta alan työtehtävistä
      Paineensietokykyä sekä joustavuutta

Tarjoamme sinulle:

Työn, jonka määrään ja ajankohtaan pääset itse vaikuttamaan
      Perehdytyksen työhösi
      Mukavat työkaverit ja monipuolisen työnkuvan

Sopisiko tämä työ sinun kesäsi suunnitelmiin? Jätä hakemuksesi sivuillemme ja kerro itsestäsi lisää!

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://totalhp.likeit.fi/apply/770243