Vakituinen Lähihoitaja, Onnikoti Polkka, Hyvinkää, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 1.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lähihoitaja, Onnikoti Polkka, Hyvinkää

Tule tekemään kehitysvammaisten ohjaustyötä ainutlaatuiseen joukkoomme!

Olisitko sinä tiimimme uusi jäsen?

Haemme nyt lähihoitajaa ohjaajaksi vakituiseen työsuhteeseen Onnikoti Polkkaan, Hyvinkäälle.

Asukkaamme edustavat ihmisiä laidasta laitaan ja meillä on edustettuna koko elämän kaari. Teemme työtä asukkaidemme kodissa ja jaamme heidän elämänsä ilot ja surut. Meille on tärkeää asukkaiden osallisuus omaan elämäänsä ja heillä on oikeus elää ennen kaikkea oman näköistä elämäänsä.

Työhösi kuuluu ihan se kaikki mikä kuuluu meidän kaikkien jokapäiväiseen elämään. Odotamme, että hyödynnät myös muuta kuin perinteistä ammatillista osaamistasi, olit sitten partiolainen, hevosihminen tai kilpauimari. Työskentely meillä vaatii heittäytymiskykyä sekä paineensietokykyä. Pelkästään plussaa on se, että et hätkähdä ihan pienestä. Olennaista on, että sinulta löytyy halu kehittyä ja kehittää. Meillä työn teon ei tarvitse olla tylsää, vaan jokainen päivä on taatusti erilainen. Meidän talomme täyttää kokon elämän tunneskaalan.

Työ on 3-vuorotyötä. Työsuhde on kokoaikainen. Tukena työssäsi on moniammatillinen työryhmä.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Työ alkaa: Heti sopivan hakijan löytyessä

Palkkaus: SOS TES

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Yksikön johtaja Tiina Ahlqvist, puh. 040 6692078, tiina.ahlqvist@onnikodit.fi tai
Tiimivastaava Leena Varinen, puh. 040 3564716, leena.varinen@onnikodit.fi

Koti täynnä ainutlaatuista elämäniloa.

Onnikodeissa tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa hän voi elää mahdollisimman antoisaa ja turvallista arkea. Panostamme yksilöllisyyteen sekä laatuun ja palvelumme lähtökohtana ovat aina asukkaan omat ainutlaatuiset ominaisuudet, vahvuudet, mielenkiinnon kohteet sekä tuen tarpeet.

Onnikodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/fi-FI/onnikodit_careers/job/Hyvink-Haavantie/Lhihoitaja--Onnikoti-Polkka--Hyvink_R0024584-1