Työterveyshoitaja Mehiläinen Kemin yksikköön, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 13.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Mehiläisen Työelämäpalveluissa pääset toteuttamaan erinomaisia asiakaskokemuksia kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, joka on toiminut alan edelläkävijänä jo yli 100 vuoden ajan. Työterveyshoitajan työ on mielenkiintoinen, jatkuvasti kehittyvä, vaihteleva ja monipuolinen työ, jossa pääset yritysten ja asiakkaiden kautta tutustumaan laajasti eri ammatteihin ja toimialoihin.

Haemme työterveyshoitajaa Mehiläinen Kemin yksikköön vakituiseen työsuhteeseen.

Meillä on Kemissä mahtava työpaikka tarjolla työterveyshuollosta kiinnostuneelle terveydenhoitajalle.

Mikään päivä työterveyshuollossa ei ole samanlainen. Monipuolinen työnkuva tuo kivaa vaihtelua päiviin ja upea työporukka kannustaa sinua työtehtävissäsi.

Toimit tehtävässäsi työterveyshoitajan roolissa.

Työssäsi saat suunnitella itsellesi monipuolisia työviikkoja ja pääset kehittämään yritysasiakkaidesi työterveystoimintaa. Saat työskennellä itsenäisesti, mutta et kuitenkaan koskaan ole yksin, vaan sinulla on kollegoidesi ja tiimisi jatkuva tuki. Työtäsi sujuvoittavat helppokäyttöiset digitaaliset työkalut. Työn aloitusvaihe sisältää laajan perehdytyksen työtehtävääsi sekä sinulle nimetyn mentorin tuen.

Odotamme sinulta terveydenhoitajan koulutusta.

Voit olla vastavalmistunut tai kokenut ammattilainen - tärkeintä on aito asiakaslähtöisyys, into työhyvinvoinnin tukemiseen sekä kiinnostus oman työn kehittämiseen. Tartut asioihin ja olet joustava. Toimit proaktiivisesti työssäsi ja sinulla on intoa työskennellä osana mutkatonta moniammatillista tiimiä. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Tervetuloa joukkoomme!

Täytämme paikan heti sopivan työntekijän löydyttyä. Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.5.2024 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Elisa Pietikäinen
040 845 4622
klo 12.00-14.00
elisa.pietikainen@mehilainen.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/fi-FI/mehilainen_careers/job/Kemi-Karjalahdenkatu/Tyterveyshoitaja_R0026266