Pinjami Etsii Kosmetologia, MEK-Myynti Oy/ Kauneuskeskus Pinjami
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kosmetologi, liity Pinjamin Tiimiin!

Juuri vapautunut hoitohuoneemme odottaa sinua!

Kauneuskeskus Pinjami on perustettu vuonna 2000 ja on täten yksi Hämeenlinnan vanhimmista ja vakiintuneimmista kauneushoitoloista. Sijaitsemme idyllisessä ympäristössä Eteläkadulla, jonne on helppo saapua niin kaupungin sisältä kuin ulkopuoleltakin.

Pinjamista löytyy rento ja ystävällinen työilmapiiri, upeita työkavereita ja mahdollisuus tulla mukaan yrityksen tarjoamiin vuosittaisiin virkistyspäiviin.

Tarjoamme sinulle modernin ja täysin varustellun hoitohuoneen, jossa on mahdollisuus tehdä laajasti erilaisia hoitoja:

Kasvohoidot
Hieronnat (esimerkiksi aromahieronta ja kuumakivihieronta)
Jalkahoidot
Sokerointi
Ripsien kestotaivutus
Shellac kestolakkaukset
Hampaidenvalkaisut

Jatkuva ammatillinen kehittyminen on meillä kunnia-asia. Tarjoamme koulutusta yhteistyökumppaneidemme Darphinin, Swisslinen ja Neostratan huippulaadukkaisiin hoitola-sarjoihin.

Pinjamista löytyy myös Hydrafacial Tower -laite, joka mahdollistaa monipuoliset ja korkealaatuiset kasvohoidot erilaisille ihotyypeille uudenlaisella tekniikalla. Kosmetologina Pinjamissa sinulla on mahdollisuus hyödyntää tätä laitetta hoitojen toteuttamisessa, tarjoten asiakkaille huipputason tuloksia.

Etsimme: Sopimusyrittäjää, kevytyrittäjää tai tuolivuokralaista. Vuokran osalta voimme keskustella sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon: Joko prosenttiosuus tekemistäsi töistä tai kiinteän kuukausivuokran. Vaikka etsimmekin pääasiassa täysipäiväistä tekijää, on osa-aikainen työ myös mahdollista.

Täytä hakemus verkossa ja liity osaksi Pinjamin tiimiä!
https://pinjami.fi/pages/meille-toihin

Tutustu meihin https://pinjami.fi/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:mia@pinjami.fi