Financial Controller, Navigator Partners Oy, Biisoni Henkilöstöpalvelut
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme Navigator Partners Oy:lle taloushallinnon ammattilaista Helsingin keskustassa sijaitsevaan toimipisteeseen.

Me Navigator Partnersilla rakennamme pitkäaikaisia, vastavuoroisia ja palkitsevia asiakassuhteita. Tarjoamme asiantuntijapalveluita monille erilaisille asiakkaille; kotimaisille ja kansainvälisille yrityksille sekä heidän suomalaisille tytäryhtiöilleen, säätiöille ja yhdistyksille, sijoittajille, varainhoitajille, rahastoille, sekä kiinteistön ja muun kiinteän omaisuuden omistajille. Olemme erikoistuneita sijoitusomaisuuden laskentaan ja raportointiin. Meillä työskentelee vajaat 50 taloushallinnon asiantuntijaa, jotka palvelevat asiakkaita useilla eri kielillä. Tarjoamme houkuttelevan ja mielenkiintoisen työpaikan ja lämminhenkisen ilmapiirin.

Mitä tulisit meillä tekemään?

Tehtävässäsi tulet työskentelemään osana vahvalla ammattitaidolla varustettua taloushallinnon omaisuudenhoito- ja sijoitustiimiämme. Tarjoat omalla asiantuntemuksellasi ja asiakaslähtöisellä asenteellasi parasta mahdollista palvelua ja vastaat sinulle osoitettujen asiakasyritysten kirjanpidosta, taloushallinnosta, verotuksesta, tilinpäätöksistä sekä asiakasraportoinnista. Asiakkuuksien jatkuva kehittäminen on myös olennainen osa työtäsi. Tämä tehtävä antaa erinomaisen mahdollisuuden kehittyä entisestään asiantuntijana taloushallinnon eri osa-alueilla. Kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan sinulla on mahdollisuus toimia myös tiiminvetovastuussa.

Työtehtävä on kokoaikainen ja vakituinen, jossa aloitus on sopimuksen mukaan. Työskentelemme mielellämme yhdessä Helsingin keskustan toimistolla, ja toivomme, että myös tuleva kollegamme suosii lähityötä.

Mitä me etsimme?

Etsimme joukkoomme ulospäinsuuntautunutta ja itsenäisellä työotteella varustettua taloushallinnon ammattilaista. Toivomme, että sinulla on jo muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä ja vahvoja näyttöjä yrityksen tai useampien asiakasyritysten taloushallinnon menestyksekkäästä hoitamisesta.

Meillä asiakastyötä tehdään aktiivisella ja konsultoivalla otteella. Toivomme, että olet aidosti kiinnostunut asiakkuuksien syvällisemmästä kehittämisestä yhdessä asiakkaidemme kanssa ja osaat katsoa taloushallintoa laajempana kokonaisuutena. Olet järjestelmällinen ja langat pysyvät käsissäsi myös kiireen keskellä. Otat helposti haltuun erilaiset taloushallinnon järjestelmät ja nautit olla osana tiivistä tiimiämme yhdessä ideoiden ja kehittäen toimintaamme. Työympäristömme on kaksikielinen, ja sujuvan suomen kielen osaamisen lisäksi katsomme eduksi ruotsin ja englannin kielen taidon.

Miksi meille?

Arvostamme motivoituneita ammattilaisia. Olet tärkeä osa tiimiämme ja yhteistä menestystä. Meillä pääset mukaan avoimeen ja kannustavaan asiantuntijoiden joukkoon arvostetussa yritys- ja taloushallinnon kasvuyrityksessä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä, viihtyisät toimitilat aivan Helsingin ydinkeskustassa sekä kiinteän ja varmasti kilpailukykyisen kuukausipalkan. Lisäksi työntekijänämme saat lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä kattavan työterveyshuollon.

Haluamme luoda onnistumisellesi hyvät edellytykset, ja tarjoamme sinulle tehtävään perusteellisen perehdytyksen sekä työyhteisömme jatkuvan tuen. Meillä sinulla on myös aidot mahdollisuudet urakehitykseen, myös kasvavan liiketoimintamme kautta.

Kiinnostuitko?

Mikäli mielenkiintosi heräsi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Laitathan hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.5.2024. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Biisonin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Biisonin henkilöstökoordinaattori Nea Repo (p. 050 476 8137 tai nea.repo@biisoni.fi).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.biisoni.fi/jobs/4079209-financial-controller-navigator-partners-oy