Välinehuoltaja Savonlinna, Etelä-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Palkkaus: 2253,90€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee välinehuoltajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Savonlinnan välinehuoltoon ajalle 6.5.2024 - 29.9.2024 tai sopimuksen mukaan.

Etelä-Savon hyvinvointialueen välinehuollon Savonlinnan toimipiste sijaitsee keskussairaalassa. Välinehuollossa olemme ottaneet käyttöön T-doc toiminnanohjausjärjestelmän. Olemme myös uudistamassa tiloja sekä laitekantaa. Sairaalamme toimii opetussairaalana.

Välinehuoltaja vastaa tutkimuksissa ja toimenpiteissä käytettävien välineiden ja laitteiden pesusta, desinfioinnista, pakkauksesta, kunnon ja toimivuuden tarkastamisesta, steriloinnista ja varastoinnista. Tehtävässä työskentelet välinehuoltoprosessin kaikissa työvaiheissa ja olet tärkeä linkki potilaan turvallisessa hoidossa. Työ on vuorotyötä, arkisin aamu- ja iltavuoroja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Odotamme sinulta myös järjestelmällisyyttä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää organisointi- ja paineensietokykyä. Arvostamme kehitysmyönteisyyttä, tarkkuutta ja huolellisuutta.

Eloisa tarjoaa yli 60 päivää kestäviin työsuhteisiin etua käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin sekä kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Kelpoisuusvaatimuksena on välinehuoltoalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Jos muutat ulkopaikkakunnalta Savonlinnaan töihin, voit saada kaikkiin Savonlinnan vuokratalojen asuntoihin ensimmäisen vuoden aikana kolme vuokravapaata kuukautta. Vuokravapaat kuukaudet ovat sopimuskauden alusta 4. ja 8. sekä 12. vuokrakuukausi. Tarjous on voimassa toistaiseksi. Katso täältä uusi kotiosoitteesi: https://savonlinnaan.fi/naapuriksi/asuntoetu/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/596936/fi_FI