Kiinteistönhoitaja ulkoaluetöihin Pasilaan, Kotikatu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 22.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme aktiivista kiinteistönhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Pasilan alueelle.

Työnkuvaasi kuuluvat asiakaskiinteistöjemme ulkoalueista huolehtiminen vuodenaikojen mukaan: esimerkiksi kesällä tehtäviisi kuuluu nurmikonleikkuu, syksyllä lehdennosto, talvella lumityöt ja keväällä hiekannosto. Tehtäviin kuuluu myös kiinteistöjen ulkoalueiden siivoustehtäviä sekä pienimuotoista kiinteistöjen korjausta ja huoltoa. Töitä tehdään pääasiassa arkisin klo 7.00-15.00 välillä, mutta toivomme, että olet valmis tarvittaessa myös aikaisiin aamuvuoroihin sekä ilta- ja viikonlopputöihin. Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä sekä oma-aloitteista työotetta. Lisäksi tiimityöskentelytaidoista ja työn organisointikyvyistä on hyötyä tässä tehtävässä. Tehtävässä liikumme autolla, joten tarvitset myös B-ajokorttia. Kokemus vastaavista tehtävistä on plussaa, mutta tärkeintä on asenne ja halu oppia! Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn kasvavassa ja vakaassa yrityksessä. Pääset mukaan osaavaan ja rentoon porukkaan sekä saat kokeneen esihenkilön tuen työllesi. Teemme töitä laadukkailla työvälineillä sekä meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä työssä ja edetä urallasi. Lähetäthän meille hakemuksesi viimeistään 22.05.2024. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja nappaamme heti joukkoomme hyvät tyypit! Heräsikö sinulla kysymyksiä? Lisätietoa tehtävästä sinulle antaa Mardo Äro, p. 045 636 1759.

Kotikatu Oy

Kotikatu on vuonna 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka koostuu pienistä paikallisista lähellä asiakkaita toimivista yksiköistä. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Lupauksemme on: havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme. Olemme toimialamme ykkönen, halutuin kumppani ja työnantaja. Kiinteistönhoidon edelläkävijänä kehitämme jatkuvasti toimintaamme, henkilöstömme osaamista ja palveluitamme.

Kotikatu on osa PHM Groupia, joka työllistää yli 7000 ammattilaista. Liikevaihtomme on yli 570 miljoonaa euroa ja toiminta-alueemme kattaa koko Suomen, jonka lisäksi toimimme myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa.

Tarjoamme kannustavan työpaikan merkityksellisellä toimialalla. Meillä on reilu tekemisen meininki ja panostamme henkilöstömme hyvinvointiin. Meillä työskentelee esimerkiksi kiinteistönhoitajia, siivoojia, kiinteistöassistentteja ja eri tehtävien asiantuntijoita, jotka pitävät päivittäin huolta asiakkaidemme kiinteistöjen viihtyvyydestä ja toimivuudesta. Lue kotikatulaisten mietteitä: https://www.kotikatu.fi/meille-toihin/kotikatulaiset-aanessa/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/kiinteistonhoitaja-ulkoaluetoihin-pasilaan/Zz3b1E