Päätoiminen tuntiopettaja, Loviisan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Loviisa on viehättävä merellinen kaksikielinen kaupunki, jota leimaa pikkukaupungin idylli. Kunnan 12 peruskoulussa ja kahdessa lukiossa on noin 150 opettajaa ja 50 koulunkäynninohjaajaa.

Loviisan kaupunki hakee päätoimista tuntiopettajaa määräaikaiseen tehtävään ensi lukuvuodeksi. Opetustunnit jakautuvat Tesjoen, Ruukin ja Valkon alakoulujen kesken. Päätoimisen tuntiopettajan tehtävässä tuntimäärä on vähintään 16 h /vko. Tarkka tuntimäärä vahvistetaan myöhemmin. Tehtävään kuuluu ainakin äidinkielen (suomi), ruotsin kielen, englannin kielen, liikunnan sekä käsityön (kovat materiaalit) opetusta. Hakijalta toivotaan monipuolista osaamista eri oppiaineista alakoulun puolella.

Loviisan kaupunki panostaa kielitietoisuuteen ja on edelläkävijä lahjakkaiden oppilaiden ja opiskelijoiden opetuksen kehittämisessä.

Loviisan kaupunki huolehtii henkilöstöstään maksamalla opettajille palkkataulukkoa korkeampaa palkkaa sekä tarjoamalla monipuolisia etuja kuten lounas- ja virkistysetuja, liikuntaryhmiä, pyöräedun ja mahdollisuuden käyttää kaupungin kuntosaleja ilmaiseksi.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös kelpoisuutta vailla olevat huomioidaan.

Hakemukset toimitetaan kuntarekry.fi:n kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuina.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään kahden viikon kuluttua tehtävän alkamisesta. Ennen vaalin vahvistamista on valitun esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta. Koeaika on 4 kuukautta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LOV-03-62-24/fi_FI