Erikoisammattimies, Koulutuskuntayhtymä OSAO
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Palkkaus: 2519,05€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule OSAOon rakentamaan kanssamme pohjoisen ammattilaisten, yritysten ja koko yhteisön menestystarinaa.

Koulutuskuntayhtymä OSAO, Kaukovainio, tekniikan yksikköön haetaan sähkö- ja automaatioalan erikoisammattimiestä toistaiseksi voimassa olevaan palvelussuhteeseen 1.8.2024 alkaen

Tässä tehtävässä osallistut sähköasennuskohteiden ja työmaiden asennusten tekemiseen sekä opiskelijoiden tekemän asennustyön ohjaamiseen ja sähköturvallisuuden valvontaan. Tehtävään kuuluu työmaiden käytännön toteutuksen suunnittelua sähkötöiden johtajan (urakointivastaava opettaja) apuna.

Tehtävässä myös minikilpailutat, tilaat ja tarvittaessa noudat työsaliharjoitustöiden ja sähköasennustyömaiden materiaaleja, opiskelijoiden henkilökohtaisia suojaimia sekä huolehdit sähköalan kaluston huollosta ja kunnossapidosta.

Sovit hyvin joukkoomme, kun sinulla on yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta ja olet mielelläsi kehittämässä uutta. Alan ammattitaidon lisäksi onnistut hyvillä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoilla. OSAO tekee jatkuvasti yhteistyötä työpaikkojen kanssa, joten myös sinulle on luontevaa pitää yhteyttä alan työnantajiin.

Kaukovainion tekniikan yksikkö toimii vahvassa yhteistyössä elinkeinoelämän kanssa. Työelämäläheinen koulutus ja räätälöidyt yrityspolut takaavat, että työnantajat saavat osaavia työntekijöitä. Tekniikan alojen lisäksi yksikössä on luova kulttuuriala, jossa opiskelevat jalometalli-, puu- ja media-alan tulevaisuuden tekijät.

Mitä saat meiltä merkityksellisen ja monipuolisen työn lisäksi?
- ison, vaikuttavan ja vakaan työnantajan, joka on vastuullinen toimija
- mukavat työkaverit ja hyvän työyhteisön, joka antaa sinulle voimavaroja
- modernit työtilat hyvillä työvälineillä
- joustavuutta ja työtehtävästä riippuen mahdollisuuden etätyöhön
- ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin
- vireää työhyvinvointitoimintaa mm. monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet
- laajat ja laadukkaat työterveyshuollon palvelut

Kelpoisuusehdot:

Edellytämme sähköalan ammatillista tutkintoa, ajantasaista vähintään kolmen vuoden kokemusta kiinteistöjen sähköasennuksista. Tehtävässä vaaditaan sähköasennusten suunnittelu- ja työmenetelmien kehittämistaitoja ja työmaatöiden järjestelytaitoja, sekä hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä toimia nuorten kanssa.

Tehtävässä menestyminen vaatii hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, kehittämismyönteistä työotetta sekä kokemusta työelämäyhteistyöstä ja alan yhteistyöverkostoja.

Toivottavasti jaat arvomme, jotka ovat vastuullisuus, luovuus ja rohkeus sekä oikeudenmukaisuus. Uskomme niihin ja teemme ne todeksi jokapäiväisessä työssä. Olemme saaneet henkilöstöltämme hyvää palautetta avoimuudesta ja tasa-arvoisesta toiminnasta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/OSAO-02-22-24/fi_FI