Sosiaaliohjaajan sijaisuus, työllisyystiimi, Tamp, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Palkkaus: 2969,20€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työllisyystiimissä teemme rajapintatyötä työttömien asiakkaiden palveluprosesseissa yhdessä työllisyyspalveluiden ja TE-toimiston kanssa. Vastaamme kuntouttavan työtoiminnan prosesseista, monialaisen työllistymissuunnitelmien ja aktivointisuunnitelmien laatimisesta yhdessä työllisyydenhoidon edustajien kanssa. Työmme on monipuolista verkostotyöskentelyä toisten viranomaisten ja kolmannen sektorin kanssa. Tehtävässä painottuu työskentely 18-30-vuotiaiden asiakkaiden kanssa työllistymistä edistävässä monialaisessa yhteispalvelussa (TYP).

Tehtäviämme ovat asiakkaiden ohjaaminen oikeiden palveluiden piiriin, esimerkiksi kuntouttava työtoiminta, muut sosiaalipalvelut ja Kelan ammatillinen kuntoutus. Koordinoimme asiakkaidemme palveluita, seuraamme heidän tilanteidensa edistymistä sekä tuemme kohti pidemmän tähtäimen jatkosuunnitelmaa. Tavoitteenamme on asiakkaan hyvinvoinnin edistäminen, sosiaalisen tuen ja palvelujen tarpeeseen vastaava suunnitelmallinen ja monialainen asiakas- ja asiantuntijatyö sekä työskentelyn vaikutusten seuranta ja arviointi. Näissä tehtävissä menestymisessä auttavat erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä empaattinen, aktiivinen ja innovatiivinen työote. Työikäisten sosiaalityön ja -ohjauksen palvelujen työskentelytavat ovat muutosvaiheessa sote-uudistuksen vuoksi, joten kehittämismyönteinen asenne sekä kiinnostus kokeilla ja juurruttaa uusia työmuotoja tukevat työssä onnistumista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa pääset työskentelemään vaihtelevissa elämäntilanteissa olevien aikuisten tukena. Työyhteisömme on kehittämismyönteinen ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme sekä omaa osaamistamme. Koemme työntekijöiden perehdytykseen panostamisen tärkeänä. Viransijaisuuden alkaessa työskentelet Tampereella Hammareninkadun toimipisteessä, mutta etätyö on mahdollista työtehtävien sen salliessa. Käytössämme on myös työaikaliukumat. Lisäksi Pirkanmaan hyvinvointialue tarjoaa työnantajana monipuoliset työsuhde-edut, kuten esimerkiksi vuosittaisen Epassi-edun, tyhy-toimintaa, Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan sekä työterveyshuollon.

Olet kelpoinen sosiaaliohjaajan viransijaisuuteen, jos olet Suomessa laillistettu sosionomi. Huomioimme haussa myös opintojensa loppuvaiheessa olevat alan opiskelijat. Eduksi katsomme kokemuksen työllisyyden hoidosta sekä sen käyttämien järjestelmien ja palveluiden tuntemuksen. Lisäksi eduksi luemme tehtävässä tarvittavan lainsäädännön tuntemuksen ja aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä. Toivomme, että olet kerryttänyt kokemusta verkostotyöstä, monialaisesta sosiaalityöstä sekä tietoteknistä ja digitaalista osaamista.

Toivomme, että voit aloittaa viransijaisuudessa sopimuksen mukaan sijaisuuden jatkuessa 30.9.2024 asti. Työaika on kokoaikatyö. Viransijaisuuden koeaika on puolet sijaisuuden kestosta. Tehtävään valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Hae mukaan loistavaan työyhteisöömme! Jätä hakemuksesi meille Kuntarekryn kautta. Olemme haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin yhteydessä henkilökohtaisesti. Toivottavasti kuulevamme sinusta pian!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-1258-24/fi_FI