Ruokapalvelutyöntekijä, Päiväkoti Pacius, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Palkkaus: 2019,41€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Jos nautit monipuolisesta työstä, olet valmis kohtaamaan asiakkaita päivittäin ja hallitset keittiötyöt vaivatta, etkä pelkää tarttua siivoustyöhön, saatat olla etsimämme henkilö! Pääset työskentelemään osaksi Paciusuksen ammattitaitoista ja kannustavaa tiimiä, jotka vastaavat ruoka- sekä puhdistuspalveluista.

Päiväkoti Paciuksessa meillä on ilo huolehtia noin 140 asiakkaan päivittäisestä ruokailusta, tarjoten sinulle mahdollisuuden vaikuttaa kaupunkilaisten ruokailukokemukseen. Työympäristömme on viihtyisä ja moderni, varustettuna tilavalla ammattikeittiöllä, ystävällisellä henkilökunnalla sekä uudenaikaisilla laitteilla ja välineillä. Tiimissäsi työskentelee kaksi muuta kokenutta alan ammattilaista: ruokapalveluvastaava ja palvelutyöntekijä.

Ruokapalvelutyöntekijänä vastaat pääsääntöisesti astiahuollosta ja otat osaa pienimuotoisesti päiväkodin puhtaanapidon työtehtäviin. Halutessasi pääset laajentamaan osaamistasi keittiön avustaviin tehtäviin, kuten salaattien ja lisukkeiden valmistamiseen ja ruokien esille laittoon. Koska työssäsi kohtaat runsaasti ihmisiä, odotamme sinun kohtaavan asiakkaat ammattimaisesti ja aina iloisella hymyllä.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työpaikan, jossa työaikasi on säännöllinen ja ennakoitava, arkisin klo 8 - 16 välillä.

Onnistut tehtävässä, jos:

Sinulla on soveltuva koulutus tai vastaava työkokemus.

Omistat hygieniapassin.

Olet omatoiminen ja huolellinen.

Pärjäät suomen kielellä työtilanteissa.

Suomen suurimman työnantajan vakauden lisäksi tarjoamme kattavat edut hyvinvointisi tueksi, kuten runsaat lomaedut jopa 38 arkipäivää, kokemuslisät (5 vuoden kokemuksella 3 % ja 10 vuoden kokemuksella 8 %), kaupunkipyöräedun, ePassin työmatkaedun 300 €/vuosi, kulttuuri- ja liikuntaedun 200 €/vuosi sekä lounasedun. Voit itse vaikuttaa ansioihisi erilaisilla palkkioilla ja tarjoamme apua myös asunnon etsimisessä.

Hae mukaan heti ja tule kokkaamaan itsesi stadilaisten sydämiin! Ennen työn aloittamista on valituksi tulleen henkilön esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto ja rikosrekisteriote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/PALKE-02-74-24