Fysioterapeutti (fysioterapiayksikkö, Sairaala No, Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Palkkaus: 2756,10€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Sairaala Novan erikoissairaanhoidon fysioterapiayksikköön vakituiseen työsuhteeseen

FYSIOTERAPEUTTIA

Tässä tehtävässä kuulut tiimiin, jonka vastuualueena on neurologian polikliininen fysioterapia. Tiimi vastaa lisäksi kuntoutustutkimus- ja kipupoliklinikan fysioterapiasta. Lisäksi neurologian tiimin jäsenet työskentelevät osittain kuntoutusosastolla.

Toimit edellä mainituista ensisijaisesti neurologian polikliinisessa fysioterapiassa, jossa tutkitaan ja hoidetaan potilaita, joilla on keskus- ja ääreishermoston sekä lihaksiston sairauksia. Näistä yleisimpiä ovat mm. Parkinsonin tauti, aivoverenkiertohäiriöt (AVH), MS-tauti, muut lihassairaudet ja muistisairaudet. Odotamme sinulta kuitenkin valmiutta tehtäväalueen laajentamiseen muillekin tiimin vastuualueille.

Fysioterapiassa korostuu potilaan tilanteen ja toimintakyvyn kokonaisvaltainen arviointi, potilaslähtöinen ohjaus sekä moniammatillinen työote.

Käytössämme on Intro-perehdytysjärjestelmä ja nimeämme sinulle oman perehdyttäjän. Kokonaisuutena kuitenkin koko tiimi huolehtii siitä, että pääset mukaan porukkaamme. Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu fysioterapeutti tai entinen lääkintävoimistelijan tutkinto. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Arvostamme erikoissairaanhoidon kuntoutustoiminnan tuntemusta, vahvaa itsenäisen työskentelyn taitoa, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi arvostamme kokemusta ja kiinnostusta neurologisen potilaan fysioterapiasta sekä sen kehittämisestä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Haastattelut alkaen viikolla 21.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Tervetuloa töihin osaavaan ja välittävään työyhteisöön!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/597580/fi_FI