Ohjaaja toimintakeskus Rinnekodit Seljaan, Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme tiimimme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen:

Tervetuloa toimintakeskus Rinnekodit Seljaan Alppikadulle!

Toimintakeskus Seljassa tarjotaan osallisuutta tukevaa päivätoimintaa syvästi kehitysvammaisille ja liikuntavammaisille henkilöille. Yksikössä on 20 asiakaspaikkaa, joista osa on puolipäiväisiä. Yhtäaikaisesti paikalla on noin 12 asiakasta. Yksikkömme sijaitsee Diakonissalaitoksen korttelissa, historiallisen kauniin miljöön äärellä ja hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Voit hurauttaa meille kätevästi bussilla, tai halutessasi vaikka omalla työsuhdepyörälläsi!

Tavoitteemme on tukea asiakkaidemme toimijuutta ja osallisuutta heidän omassa arjessaan. Tarjoamme laadukasta palvelua asiakaslupauksemme mukaisesti.

Mitä tehtävä sisältää

Ohjaajana työnkuvaasi kuuluu niin ryhmänohjauksellisia kuin perushoidollisiakin tehtäviä. Toiminnassa kiinnitetään erityistä huomiota osallisuuden tukemiseen ja kokemukselliseen oppimiseen erilaisten vuorovaikutteisten tilanteiden kautta. Erilaiset puhetta tukevat ja korvaavat kommunikaatiomenetelmät, kuntouttava työote ja apuvälineiden käyttö sekä multisensorinen työskentely ovat osa jokapäiväistä arkea.

Läsnäolosi on tärkeää - Asiakkaita kunnioittava kohtaaminen sekä kiireettömyys arjen keskellä luovat turvallisen ympäristön toimia. Meille pienetkin onnistumiset ovat suuria. Paras palaute hyvin tehdystä työstä välittyykin asiakkailtamme usein ilmein ja elein!

Ohjauksellisen osaamisen lisäksi saat tuoda työhön toimintaa, joista itsekin olet kiinnostunut - onko sinun vahvuutesi musiikki, teatteri, kädentaidot, liikunta vai joku muu?

Sinua odottaa moniammatillinen tiimi

Hyödynnämme työssämme moniammatillista osaamista ja yksilöllisiä vahvuuksiamme. Kannustamme toisiamme kehittymään niin omilla poluillamme kuin yhdessäkin!

Työyhteisöömme kuuluu lähihoitajia ja muita sote-alan ammattilaisia sekä esihenkilönäsi toimiva palveluyksikön johtaja. Meistä jokainen on sinun tukenasi - kerrothan sinäkin kehitysehdotuksistasi rohkeasti meille!

Meille on tärkeää, että viihdyt kanssamme ja tunnet olosi turvalliseksi. Käytössämme on turvallisemman tilan periaatteet, joita yhdessä noudattamalla varmistamme jokaiselle arvostavan, avoimen ja viihtyisän työyhteisön.

Yksikössämme tehdään töitä suurella sydämellä, huumoria unohtamatta.

Odotamme sinulta:

- lähihoitajan tutkintoa ja Valvira-rekisteröintiä

- kiinnostusta työskennellä syvästi kehitysvammaisten ja autismikirjon henkilöiden kanssa

- valmiutta toimia nopeastikin muuttuvissa tilanteissa

- innostusta ohjata ryhmiä sekä halua jakaa omaa osaamistasi

Hyvinvointisi tueksi tarjoamme:

- säännöllisen päivätyön, joka sijoittuu 7-17 väliselle ajalle

- kulttuuri- ja liikuntaedun Smartum Plus

- työterveyshuollon, joka sisältää mielen hyvinvointia tukevia palveluita

- vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa kaikkialla maailmassa ilman korvausrajaa

- oman perehdyttäjän ja sinulle suunnitellun vieraanvaraisen perehdytyksen

- mahdollisuuden hyödyntää tehtävässä omia vahvuuksiasi

- monipuolisia koulutuksia, urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia

- mahdollisuuden työsuhdepyörään

- mahdollisuuden hakea kauttamme asuntoa pk-seudulta - kysy muuttovalmiista kohteistamme esim. Helsingin Etelä-Haagan läheisyydestä

Oletko sinä tuleva työkaverimme?

Jätä yhteystietosi helposti ja nopeasti! Toimi pian, sillä voimme tehdä palkkauspäätöksen jo ennen hakuajan päättymistä 6.5.2024. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Tarjoamme mahdollisuuksia myös osa-aikaisiin työsuhteisiin!

Palkkauksemme pohjautuu yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimukseen. Palkkaluokkasi ohjaajan tehtävässä on G22 (2412,63-2731,51 alan työkokemuksesta riippuen).

Arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme ja kannustamme erilaisista taustoista tulevia henkilöitä hakemaan meille töihin.

Rinnekodit on savuton ja päihteetön työpaikka, jossa työhöntulotarkastus sisältää tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan tarkastuksen. Pyydämme tehtävään valitulta lain 504/2002 mukaisen rikosrekisteriotteen nähtäväksi.

Lue meistä lisää nettisivuiltamme! Toimintakeskus Selja (https://www.rinnekodit.fi/toimipisteet/rinnekodit-toimintakeskus-selja/)

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota rohkeasti yhteyttä:

Palveluyksikön johtaja Elina Halonen. arkisin klo 9-11 tai 13-15. puh. 040 836 0428 tai sähköpostitse elina.halonen@rinnekodit.fi ja

2.5. alkaen sijaistava palveluyksikön johtaja Hilla Lankinen, hilla.lankinen@rinnekodit.fi

Rinnekodit Oy on Diakonissalaitoksen omistama yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa vaikuttavia sote-palveluja ikääntyneille, kehitysvammaisille, eri tavoin vammautuneille, riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille, lapsille ja nuorille sekä muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille. Toiminnasta syntyvä tuotto käytetään kaikkein haavoittuvammassa asemassa olevien hyväksi. Meillä työskentelee valtakunnallisesti 2900 sote-alan ammattilaista yli 150 toimipisteessä.

#sydänmukana #elämänpoluilla
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekrytointi.hdl.fi/jobs/3874489-ohjaaja-toimintakeskus-rinnekodit-seljaan