Bistro Popot, Kokki, Lahti, AiCan - Happy People Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Bistro & Cafe Popot hakee nyt ammattitaioista kokkia tulevalle kesäkaudelle!

Popot kuuluu osaksi tyylikästä ja rentoa Roux-ravintoloiden ketjua. Ravintola Popot sijaitsee Lahden keskustassa ja luonnehtiikin itseään rentona, mutta trendikkäänä kahvila- ja á la carte -ravintolana. Tarjolla asiakkaille on alkupaloja, pääruokia ja jälkiruokia annoksittain laadukasta viinivalikoimaa unohtamatta.

Ruokalista on nähtävissä ravintolan kotisivuilla.

Tarjolla on täydet työtunnit toukokuun puolesta välistä elokuun puoleen väliin sakka. Työn kuvaan sisältyy a la carte -ravintolassa kokkina toimiminen lounas- ja illallisvuoroissa, ruokien valmistaminen sekä esillepano. Työvuorot panottuvat arki- ja viikonloppuilloille ja työvuoroissa ollaan toisinaan myös yksin. Tästä johtuen aikaisempi kokemus ja hyvä asenne ovat ensisijaisen tärkeitä työssä menestymisen kannalta. Suomenkielen osaaminen on välttämätöntä.

Mikäli sinulla siis on kesän kuviot vielä auki ja aikaisempi vastaava työkokemus löytyy takataskusta, lähetä hakemus niin olemme sinuun yhteydessä viikon sisällä!

Lisätietoa työmahdollisuudesta antaa Henna +358 50 3387780 henna@aican.fi

AiCan Happy People on välittämistä suurella tunteella - tosissaan, mutta ei vakavasti! Meillä työskentelevät ravintola-alan ammattilaiset ja tulevaisuuden tähdet. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä omien aikataulujesi mukaisesti ja sovittaa työtehtävät ammatillisen osaamisesi mukaan.

Tervetuloa Happy Peoplen tiimiin! https://aican.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://happyrekry.aican.fi/jobs/4022709-bistro-popot-kokki-lahti