Sähkövalvoja, Nordex Finland Oy, Nordex Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluaisitko olla osa vihreämpää tulevaisuutta? Nordex Finland on parhaillaan etsimässä uutta sähkövalvojaa (Electrical Supervisor). Sähkövalvojan pääasiallinen tehtävä on valvoa ja koordinoida töitä työmaalla sekä toimia sähköalan asiantuntijana asennuksen aikana. Laadukkaan tuloksen saavuttamiseksi kaikki asennus- ja viimeistelytoimet on suoritettava turvallisesti ottaen huomioon ohjeet ja standardit.

Työmaita on ympäri Suomea, joten voit asua joustavasti Suomen alueella. Tehtävä sopii sinulle erinomaisesti, jos nautit työskentelystä kansainvälisessä ympäristössä ja matkustelusta Pohjoismaiden välillä. Nordex Nordic -alueen työmaat sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Työ toimii 4 viikon vuorottelussa, sisältäen 3 viikkoa työskentelyä työmaalla ja viikon lepoa.

Sähkövalvojan tehtäviin kuuluu myös laatupäällikön tukeminen teknisissä poikkeamissa. Teet raportointia ja kehität ratkaisuja. Lisäksi osana tehtäviäsi on avustaa työmaapäällikköä ja projekti-insinööriä perustusten ja komponenttien jatkuvuustarkistuksissa. Tehtäviin kuulu myös käyttöönottodokumentaation kokoaminen ja tarkastus. Johdat toimitetun dokumentaation avulla lopputarkastuksia aina lopulliseen käyttöönottoon saakka. Sähkövalvojana tarjoat myös tarvittaessa koulutusta työmaatiimille ja aliurakoitsijoille.

Työ vaatii myös hyvää fyysistä kuntoa, minkä vuoksi sinun tulee läpäistä työhönottoa edeltävä terveystarkastus.

Toivomme, että sinulla on

- Suoritettu ammatillinen koulutus elektroniikassa/sähkötekniikassa tai vastaavalla alalla, sekä 2 vuoden työkokemus korkeajännitetyöskentelystä rakennusprojekteissa. Työkokemus tuulivoimaloiden parissa katsotaan eduksi. Lisäksi tarvitset hyvät esihenkilötaidot.
- Pätevyys terveys- ja työturvallisuusmenetelmiin, sekä perustiedot työmaan perehdytyksestä ja perustuntemus vaarallisista aineista.
- Perehtyneisyys useisiin teknologioihin, kuten sähköjärjestelmiin (matala-, keski- ja korkeajännite), perustuntemus integroiduista sähkökoneista ja hydrauliikkajärjestelmistä, kuituoptisista järjestelmistä.
- Perehtyneisyys yleisiin menettelyihin, kuten sähköasennus ja viimeistely, sähköasennusten testaus, laadunhallinta, vaihe- ja rotaatiotarkistukset sekä maaverkonvaatimusten tuntemus.
- Hyvät tietotekniset perustaidot, mukaan lukien perusohjelmat MS Officessa (MS Word, Excel, Outlook, PowerPoint).
- Hyvät viestintätaidot englannin kielellä (suullinen ja kirjallinen), etuna on, jos osaat jonkin Pohjoismaiden kielistä (ruotsi, suomi, norja).

Nordex Nordics on kasvava yhteisö, jolle työntekijä on kaikki kaikessa. Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut. Lisäksi pääset osaksi mahtavaa ja kansainvälistä työporukkaa.

Olemme tasa-arvoinen työnantaja, joten haluaisimme mahdollisuuden tavata sinut sukupuolesta, etnisyydestä, iästä, uskonnosta, fyysisestä tai henkisestä vammasta riippumatta. Uskomme todella, että monimuotoisuus rikastuttaa meitä!

Annamme mielellämme lisätietoa tehtävästä!

Kajsa Karlsson
People & Culture Coordinator
KKarlsson2@nordex-online.com
+46 (0)73- 050 8695
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.nordex-online.com/job/Site-Electrical-Supervisor-Finland/772924301/