Ympäristöasiantuntija, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan vaikuttamaan Suomen nopeimmin kasvavan kaupungin luonnon monimuotoisuuteen. Tarjolla mahdollisuus kehittyä edelläkävijätehtävissä, joissa paneudut luontovaikutuksiin, ennallistamiseen sekä kasvavan kaupungin maankäytön ja hankesuunnittelun lumo-kysymyksiin.

Haemme vuoden määräaikaista ympäristöasiantuntijaa Espoon kaupungin ympäristönsuojeluun.

Olet haasteita pelkäämätön ekologian asiatuntija, jolla on kyky soveltaa osaamista käytännön maankäytön, rakentamisen ja luonnon ennallistamisen kysymyksiin. Olet yhteistyökyinen ja tarmokas tiimipelaaja, jota motivoivat käytännön ratkaisut luonnon monimuotoisuuden ja turvaamisen lisäämiseksi.

Tehtäviisi kuuluu:
- Suunnitella luonnon ennallistamistoimenpiteiden toteuttamista ja siihen liittyvien selvitysten tilaamista
- Yhteiskehittää toimialan yksiköiden kanssa luonnon monimuotoisuutta lisääviä ratkaisuja.
- Osallistua kaupunkiympäristön toimialan Luontoviisas Espoo -työhön, tavoitteena luonnon kokonaisheikentämättömyys
- Tilata luontoasioihin liittyviä konsulttiselvityksiä
- Osallistua kaupungin maankäytön ja hankesuunnittelun prosesseihin
- Valmistella luonnon monimuotoisuuteen liittyviä kannanottoja
- Osallistua kotimaisiin ja kansainvälisiin yhteistyöverkostoihin ja niissä vaikuttamiseen
- Osallistua tutkimus- ja kehittämishankkeisiin.

Työpaikan nimi ja osoite: Ympäristökeskus, Tekniikantie 15, 02150 Espoo
Työaika: 36h 15min /vko
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetäänlaaja-alaistaosaamista biologiasta ja ekologiasta, kuntakentän tuntemusta, joko kokemuksena kuntatyöstä, yhteistyönä tai opintojen kautta, ympäristölainsäädännön hyvää tuntemusta, itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Edellytämme myös suomen kielen erinomaista, ruotsin tyydyttävää sekä englannin kielen hyvää kirjallista ja suullista taitoa.

Arvostamme kokemusta ja asiantuntemusta luonnon ennallistamisesta ja sen suunnittelusta, kykyä priorisoida työtehtäviä sekä valmiuksia seurata, ennakoida ja soveltaa luonnon monimuotoisuutta koskevia tavoitteita ja lainsäädäntöä.Lisäksi arvostamme kasvavien kaupunkien maankäytön ja hankesuunnitteluprosessien tuntemusta, sekä viestinnällistä kykyä kommunikoida luonnontieteellistä tietoa tiiviisti ja yleistajuisesti.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!
Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-04-59-24/fi_FI